Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan Çetinkaya kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan Çetinkaya kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 19:37

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan Çetinkaya, birçok izleyici tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Volkan Çetinkaya'nın ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda sergilediği performans merak ediliyordu. Ada hayatındaki lider tavrı ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Volkan Çetinkaya'nın asker olup olmadığı da araştırılan bilgiler arasındaydı. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan Çetinkaya kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor 2017’nin sporcu kimliğiyle ön plana çıkan isimlerinden Volkan Çetinkaya, 1983 doğumludur. Gerek fiziği gerekse performansıyla spor geçmişi olduğunu hissettiren Volkan Çetinkaya, evli ve 2 çocuk babasıdır. Aslen Ankara Şereflikoçhisarlı olan başarılı yarışmacı, TSK Ordu Milli takımında da yer alan eski bir TSK personelidir. Survivor tanıtımında 'Emir komuta bende' diyerek asker geçmişine gönderme yapan Volkan Çetinkaya , beden eğitimi öğretmenliği yapmaktadır. Özellikle yüzme ve atletizmde kendisini geliştirmiştir. 

Adaya gitmeden önce kendini tanıtan Volkan Çetinkaya, iddiasını şu sözlerle dile getirmiştir: Kanımın son damlasına kadar etimin bir parçasını bitirircesine o parkurları yapacağım. Her koşulda, çamurda, karada, kumda, havada iyi olduğumu kanıtlamak için geliyor. Survivor’a şampiyon olmaya gidiyor. Survivor daha benim gibi şampiyon görmedi. 

BAKMADAN GEÇME!