Serhat Akın'ın son durumu ne oldu? Survivor 2017'den elenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Serhat Akının son durumu ne oldu Survivor 2017den elenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 11:22

Serhat Akın, Survivor 2017 yarışmasında geçirdiği talihsiz sakatlığın ardından merak edilen isim oldu. Yarışmaya devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan Serhat Akın'a ilk müdahaleyi yarışmanın doktoru gerçekleştirdi. Peki, Survivor 2017'de Serhat Akın yarışmaya devam edebilecek mi? Yoksa elenecek mi? İşte, yarışmacının sağlık durumu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Serhat Akın, Survivor'ın dün ekrana gelen bölümünde büyük bir talihsizlik yaşadı. Dokunulmazlık oyunu esnasında Anıl Karakurt ile karşı karşıya gelen Ünlüler yarışmacısı bir anda yere yığıldı. Adelesinin koptuğunu söyleyen ve gözyaşlarına boğulan Serhat Akın, apar topar hastaneye kaldırıldı. Sakatlanan Serhat Akın'ın Survivor’a devam edip edemeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak. 

Survivor 2017’nin dün yayınlanan bölümüne Serhat Akın’ın sakatlanması damga vurdu. Ünlüler takımında yer alan ünlü futbolcunun sakatlanması, hem takım arkadaşlarını hem de ekran başındakileri üzdü. Adelesinin koptuğunu söyleyen ve bir anda yere yığılan Ünlüler yarışmacısına hemen müdahale edildi. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Serhat Akın'ın başına gelen talihsiz olayın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. Peki, Serhat Akın'a ne oldu? Survivor mücadelesine devam edebilecek mi?

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyunu esnasında Anıl Karakurt ile yarışan Serhat Akın, bir anda dengesini kaybetti ve bacağından sakatlandı. Gözyaşlarına boğulan Serhat Akın’ı program sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı; “Allah daha büyük bir şey vermesin. Tamam, bu sakatlık sonuçta boş ver. Tamam, burada şey yaparsın. Biz çok sakatlık gördük. Ayağı kırılan adam oldu. Şey yapma üzülme, bu kas sonuçta. Bir yerde iyileşir yavaş yavaş.” sözleriyle teskin etmeye çalıştı. Serhat Akın’ın durumu adadaki yakın arkadaşı Furkan Kızılay’ı derinden etkiledi. Takım arkadaşının acı içerisinde kıvranmasına şahit olan Furkan Kızılay da gözyaşlarını tutamadı. 

SERHAT AKIN YARIŞMAYA GERİ DÖNECEK Mİ?

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununda sakatlanan Serhat Akın'ın hastaneye kaldırılacağını söyledi ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti. Sakatlanan Serhat Akın'ın Survivor’a devam edip edemeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak. 

Haberin Devamı

SERHAT AKIN KİMDİR

Survivor 2017 yarışmacılarından Serhat Akın, 5 Haziran 1982 yılında Bretten'de dünyaya geldi. Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu en son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynamış ve futbolu bırakmıştır.

1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı. 2000 yılına kadar burada oynadı. 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve Türkiye Millî takımına kadar yükseldi. Fenerbahçe'nin ardından RSC Anderlecht'e transfer olmuştur. 2006-2007 sezonunda Almanya'nın FC Köln takımına kiralık olarak transfer olmuş diğer sezon RSC Anderlecht'e geri dönmüştür. 15 Ağustos 2008 tarihinde Süper Lig'e yeni dahil olan Kocaelispor'la anlaşan futbolcu, burada 1 yıllık sözleşmeye imza atmıştır. Ligin 15. haftasında Kocaelispor'dan para alamadığı ve beklediği ilgiyi göremediği için sözleşmesini tek taraflı fesh etmiştir. Ligin takımlarından Kayserispor ve Beşiktaş kendisi ile ilgilenmiş fakat Konyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. 2011-2012 sezonu için Yusuf Şimşek'in Futbolcu-Antrenör olarak görev yaptığı Turgutluspor'la anlaşmıştır. 2012-13 sezonu yaz transfer döneminde Yusuf Şimşek'in Teknik direktörlük yaptığı Denizlispor ile anlaşmıştır. 2013-14 sezonunun başında Almanya 3. lig ekiplerinden BAK 07'ye transfer olmuştur.

Haberin Devamı

1999 yılında 4 kez Türkiye U-17 formasını giymiştir, aynı yıl içerisinde 3 kere de Türkiye U-18 formasını giymiş 4 gol atmıştır. 2000 yılından 2002 yılına kadar da Türkiye U-21 formasını 22 kere giymiş ve 12 gol kaydetmiştir. 2002 yılından itibaren ise Türkiye A Milli takım formasıyla 21 maça çıkmış ve 4 gol atmıştır. Serhat Akın, Erzincan'lı olması sebebiyle Millî Takım da genelde 24 numarayı giymiştir.

BAKMADAN GEÇME!