Survivor 2017 şampiyonu ilan edildi | Survivor birincisi büyük ödülle ne yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 şampiyonu ilan edildi | Survivor birincisi büyük ödülle ne yapacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 12:47

Survivor 2017 şampiyonu dün gece geç saatlerde belli oldu. Serhat Akın'ın elenmesinin ardından Ogeday Girişken ve Adem Kılıçcı finale kalan isimler olmuştu. Peki, Survivor 2017 şampiyonu kim oldu, birinci olan isim büyük ödülle ne yapacak? Kıbrıs'ta bir otelde yapılan finale tüm yarışmacılar katıldı. Özel görüntülerin yayınlandığı gecede duygusal anlar yaşandı. Yapılan halk oylaması sonrasında Survivor birincisi ilan edildi.

Haberin Devamı

Survivor’ı kim kazandı, şampiyon kim oldu? soruları 22 Haziran Perşembe gecesi Kıbrıs finalinde belli oldu. Beş ay süren ve 28 kişiyle başlayan Survivor büyük finalinde iki isim birincilik için sms oylamasına çıktı. Ogeday ve Adem arasında yapılan oylama sonucunda bir isim Survivor 2017’nin şampiyonu ilan edildi. Şampiyon olan isim büyük ödül için kurduğu hayali de paylaştı.

Survivor 2017 şampiyonu dün gece geç saatlerde belli oldu. Aylardır süren zorlu mücadelenin finali Kıbrıs’ta yapıldı. Hem Survivor birincilik adayları ve aileleri hem de tüm stüdyodakiler, büyük bir heyecana tanıklık etti. Büyük finalde Adem ve Ogeday şampiyonluk heyecanı yaşadı. Canlı SMS oylamasına çıkan iki isimden biri büyük ödülün ve şampiyonluk unvanın sahibi oldu. Peki, Survivor iampiyonu kim oldu: Ogeday mı, Adem mi?

Haberin Devamı



'KARDEŞİMİN İSMİNİ VERECEĞİM'

Survivor'da yarışmayı kazanan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2017 şampiyonu Gönüllüler yarışmacısı Ogeday Girişken oldu.
Sonucun açıklanmasından sonra gözyaşlarına boğulan Ogeday, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Ben buraya gelmeden önce bir arkadaşıma söz vermiştim hiç bir zaman dile getirmedim, duygu sömürüsü olarak anlaşılmasın diye. Kazandığım takdirde arkadaşlarım Hereke Sümer Spor diye yeni bir kulüp kurdular. Onlara bir tekne alma sözü vermiştim ve kardeşim olan Muhammed Canşi'nin adını vereceğim demiştim. Arkadaşlarıma ve kardeşime verdiğim bu sözü tuttum. “ dedi Muhammed Canşi, Ogeday'ın kürek takımından arkadaşıydı ve geçirdiği trafik kazasında 25 yaşında hayatını kaybetmişti.



ŞAMPİYON SONUCU ÖNCESİ NE SÖYLEDİLER?

Ünlüler yarışmacısı Adem Kılıç’ın final gecesindeki ilk sözleri: "Çok uzun bir yoldan geldik buraya. Birçok sınavdan geçtiğimi düşünüyorum. Beni buraya getiren benim irademin yanı sıra beni ailelerinden biri gibi gören halkımızdır. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben burada sadece bir yolcuyum. Benden sonra buraya yeni yolcular da gelecek. Bir eğitimci olarak küçük çocuklara örnek olabildiysem, akıllarında kalabildiysem, bu benim için en büyük mutluluk. Çok heyecan yaşadım. Yaptığım iç heyecan ve korkuyla beslenen bir iş ama şuandaki duygularımı tarif edemem. Bugün her türlü sonuca razıyım. Bugün benim gözümde iki şampiyon var. Ogeday da en az benim kadar şampiyonluğu hak eden bir kardeşim."

Haberin Devamı

Ogeday ise şöyle konuştu: "Çok uzun bir maratonun artık son aşamasındayız. 5 ay boyunca tüm duyguları yaşadık. İyi ki buraya gelmişim. Gerçekten Adem abi de gerekeni söyledi. Çok değerli bir yarışmacı. Mücadele ederken de söylemiştim: 'Güçlü isimlerle yarışmak istiyorum' demişti. Kendisi de o güçlü isim. Bugün bir karar verilecek gerçekten çok heyecanlıyım. Buraya kadar gelebilmek iki taraf için de şampiyonluktur. İkimiz de çok hak ettik. Halkımız bizi 5 ay boyunca izledi karar verecek. Adem ağabeye çok teşekkür ediyorum."

 

BAKMADAN GEÇME!