Survivor ödülü kim kazandı? 8 Haziran Survivor 2020 ödül oyununda 'diskalifiye' diyalogu

Güncelleme Tarihi:

Survivor ödülü kim kazandı 8 Haziran Survivor 2020 ödül oyununda diskalifiye diyalogu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2020 07:15

Survivor 2020, 8 Haziran akşamı ekrana gelen bölümde ödül oyunu heyecanını yaşattı. Ünlüler ve gönüllüler takımının kıyasıya mücadele ettiği yarışmada, hedefte alışveriş ödülü yer aldı. Kazanan takımın alışveriş yapmak üzere şehir merkezine gideceği Survivor ödül oyunu, aynı zamanda 5 yıldızlı otelde konaklama şansı da tanıdı. Survivor ödül oyununda Yasin, Sercan'a sinirlenerek 'Diskalifiye olmama az kaldı' sözlerini sarf etti. İşte, gerilimin eksik olmadığı Survivor ödül oyunu ve yeni bölüm fragmanındaki gerilim dolu sahneler

Haberin Devamı

Survivor'da ödülü kim kazandı? Survivor'un ekranlara gelen 101. bölümünde, ödül oyunu heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takımın mücadele verdiği oyunda, kazanan takım Santo Domingo'da alışveriş ve 5 yıldızlı otelde konaklama ödüle kavuştu. Heyecan dolu gecede 17. hafta performans sıralaması açıklandı. Çeyrek finale kısa süre kala gerilimin tavan yaptığı yarışmanın yayınlanan 102. bölüm fragmanında Yasin, Cemal Can ve Nisa arasında yaşanan tartışma dikkat çekti. İşte, Survivor'da kazanan takım ve yeni bölüm fragmanı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da her hafta pazartesi günleri oynanan ödül oyunu mücadelesi için kırmızı ve mavi takım parkurda yerini aldı. Santo Domingo'da alış veriş ve 5 yıldızlı bir otelde konaklama ödülü olan oyunda, yarışmacılar var gücüyle mücadele verdi.

Haberin Devamı

Gerginliğin eksik olmadığı oyunda Sercan'a kaybettiği oyun sonrası sinirlenen Yasin "Diskalifiye olmama az kaldı" dedi. Tansiyonun yükselmesiyle Yasin'i takım arkadaşları yatıştırdı.

Berkan'ın gösterdiği mücadele sonrası Survivor ödül oyununu 10'a 2 kırmızı takım kazandı.

Kırmızı takım yarışmacıları üstü açık lüks spor arabalar ile Santo Domingo’ya giderek alışveriş yapma şansı elde etti.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

Çeyrek final için geri sayımın başladığı Survivor'da dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli oldu. İlk dokunulmazlık yarışında mavi takımdan Cemal Can eleme adayı oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu sonrasında ise kırmızı takımdan Barış eleme adayı seçildi.

Survivor'dan elenecek isim salı akşamı belli olacak.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA MAVİ TAKIM KARIŞIYOR 

Survivor'un yayınlanan son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. 9 Haziran Salı akşamı seyirci karşısına çıkacak olan Survivor'un yeni bölüm fragmanında Yasin'in önce Nisa ardından da Cemal Can ile sözlü tartışmaya girmesi dikkat çekti. İşte, Survivor 102. bölüm fragmanından görüntüler...

BAKMADAN GEÇME!