Survivor 2020'de dün kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2020de dün kim kazandı Survivor eleme adayları kimler oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2020 07:09

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Diskalifiye edilen oyuncular yerine yeni isimlerin dahil olduğu Survivor son bölümünde yarışmacılar hamburger ödülü için kıyasıya bir mücadele gösterdi. Peki, Survivor 2020'de dün kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı

Survivor'un pazartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Parkurda yiyecek ödülünü almak için yarışan yarışmacılar ödülü kazanmak için ter döktü. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise bireysel yarışılan performans değerlendirme oyunu Survivor'un son bölüme damga vurdu. 

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 11. bölümü ile 2 Mart Pazartesi akşamı yayınlandı. Survivor'un son bölümünde iki takım ödül oyunu için parkurda karşı karşıya geldi. Ödül oyununun yanısıra, Acun Ilıcalı , 1 kadın ve 1 erkek yarışmacının birleşme partisi öncesi araba ödülü kazanacağını açıkladı. Peki, Survivor eleme adayı belli oldu mu? 

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Surivor 2 Mart tarihli 11. bölümde ödül oyunu oynandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda hamburger ödül oyununu gönüllüler takımı 10'a 7 kazandı. Yarışmacılar oyun sonrası yarışmaya daha çok motive oldu. Ödül oyunu sonrası oynanan performans birincileri oyununda ise kazanan Elif Yıldırım Gören oldu. 

Haberin Devamı

SURVİVOR ELEME ADAYLAR KİMLER?

Survivor'da ilk dokunulmazlığı bu hafta Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımı yarışmacıları arasında yapılan ada konseyinde en çok oyu alan Derya eleme adayı oldu. Diğer eleme adayı ise eleme gecesinin yaşanacağı salı akşamı belli olacak.  

 
   

BAKMADAN GEÇME!