Survivor Mustafa Kemal kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Mustafa Kemal kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 16:03

Survivor All Star yarışmacıları arasına sonradan dahil olan Mustafa Kemal Kurt, performansıyla olduğu kadar diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla da ön plana çıkıyor. Önce gönüllüler takımında yarışan ardından ünlüler takımına geçen Mustafa Kemal’in hayatına ilişkin detaylar zaman zaman merak konusu oluyor. Peki Survivor Mustafa Kemal kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Mustafa Kemal Kurt, Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanıdır. Bir dönem Zone Zorlu Center'da ve Koç Üniversitesinde Rugby Koç'u olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Mustafa Kemal Kurt yaşantısını İstanbul Beşiktaş'ta sürdürmektedir. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır. Milli Takımı'n 8 yıllık oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, Rugby'nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgilenmektedir. Crossfit alanında uluslararası müsabakalarda yer aldı. Ormanı doğayı ve ateş yakmayı çok seven Mustafa Kemal Kurt, Survivor 2018'e sonradan dahil olmasına rağmen Survivor adasına kısa sürede uyum sağladı.

Katıldığı günden bu yana oynadığı birebir oyunlarda 68 galibiyet alan Mustafa Kemal Kurt, başarılı sıralamasında 54 puanla 7. sırada yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!