Survivor Mert kimdir, kaç yaşında? Survivor Mert Öcal hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Mert kimdir, kaç yaşında Survivor Mert Öcal hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2020 16:31

Takım arkadaşlarından kendi ismini vermelerini isteyen Mert Öcal, Survivor’ın en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Mert Öcal'ın ıssız adadaki akıbeti kısa bir süre sonra belli olacak. Sakatlığı nedeniyle bazı oyunlarda yer alamayan Survivor Mert, açıklamaları ve diğer isimlerle yaşadığı tartışmalarla adından söz ettiriyordu. Peki, Survivor Mert kimdir, kaç yaşında? Survivor Mert Öcal hangi dizilerde oynadı?

Haberin Devamı

Survivor yarışmasından önce yer aldığı dizi projeleriyle tanınan Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Modellik kariyeri ardından oyunculuk kariyerine adım atan Mert Öcal, 2008 yılında "Görgüsüzler" adlı dizide Çağla Şikel, Melek Baykal, Aylin Kabasakal, Levent Ülgen, Zeki Alasya, Kayhan Yıldızoğlu, Sinem Ergin, Şeyla Halis, Ümit Yesin, Veysel Diker ile birlikte rol aldı. Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz" gibi çeşitli dizilerde oynadı. Yurtdışında ve yurtiçinde birçok katalog ve defilede yer alan Öcal, "Arka Sokaklar" dizisinde "Tarık" rolü ile izleyici karşısına çıktı.

2013 yılında "Bizim Okul" adlı dizide Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Gizem Soysaldı, Cem Davran, Pınar Aydın, Bican Günalan, Ahenk Demir, Volkan Severcan ile beraber oynadı.

Haberin Devamı

2015 yılında "Aşk Yeniden" adlı dizide Özge Özpirinçci, başrollerini Buğra Gülsoy, Mert Öcal ve Didem Soydan ile paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!