Survivor Hanzade kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu'nun hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Hanzade kimdir, kaç yaşında ve nereli Survivor yarışmacısı Hanzade Ofluoğlunun hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2021 23:33

Survivor Hanzade'nin hayatı, yarışmanın son bölümünde merak uyandırdı. Bir dönem obsesif kompülsif bozukluk ile mücadele eden ve geçirdiği hastalıkla ilgili gündeme gelen Hanzade Ofluoğlu, Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'de adından söz ettirmeye devam ediyor. 'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla adını duyuran Survivor Hanzade'nin şampiyonluk yolunda adadaki akıbeti ise ilerleyen bölümlerde belli olacak. Peki, Survivor Hanzade kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, o isimle ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu, yarışmanın yeni sezonunda gönüllüler takımında yer aldı. 5 yıl Acun Medya’da sunuculuk yaptıktan sonra Survivor'a katılan Survivor Hanzade, 3 sene takım sporu olarak flagfootball oynadı. Spor yapmayı ve hayvanları çok sevdiğini belirten Hanzade Ofluoğlu, geçirdiği rahatsızlıkla zor günler yaşadığını anlatmıştı.

SURVİVOR HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?

Hanzade Ofluoğlu, 1988 İzmir doğumlu. 17 yaşında Koç Üniversitesi’nde okumak için İstanbul’a gelen Ofluoğlu 'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla adını duyurdu. Bir süre 'Yok Böyle Dans'ta sunuculuk yapan Ofluoğlu, daha sonra da Survivor'da aynı görevi üstlendi.

Acun Medya’da 5 yıl sunuculuk yaptıktan sonra sporla ilgilenmeye başladı ve 3 yıldır takım sporu olarak flagfootball oynuyor. Eski soyadı Durmuş olan Hanzade Ofluoğlu 10 yıldır evli.

Haberin Devamı

Survivor Hanzade kimdir, kaç yaşında ve nereli Survivor yarışmacısı Hanzade Ofluoğlunun hayatı hakkında bilgiler

HANZADE OFLUOĞLU GEÇİRDİĞİ HASTALIK HAKKINDA KONUŞTU

Hanzade Ofluoğlu geçirdiği ağır hastalık ile ilgili konuştu. Bir dönem obsesif kompülsif bozukluk ile mücadele eden Hanzade, 2,5 yılda normale dönebildiğini anlattı.

Obsesif Kompülsif Bozukluk; obsesyon adı verilen takıntılı düşünce, fikir ve dürtüler ile kompulsiyon adı verilen yineleyici davranışlar ve zihinsel eylemlerden oluşan, takıntılı düşüncelerin günlük yaşamı etkileyecek, günlük aktiviteleri kısıtlayacak düzeye gelmesidir.

Obsesif-kompülsif bozukluğu olan kişiler, kontrol edemedikleri yinelenen ve stres yaratan düşünceler, korkular veya görüntüler (obsesyonlar) nedeniyle huzursuz olurlar. Bu düşüncelerin yarattığı anksiyete bazı hareketleri ya da rutinleri acil olarak gerçekleştirme ihtiyacına (kompülsiyonlar) neden olur. Ritüeller takıntılı düşünceleri önleme veya akıldan uzaklaştırma girişimiyle yapılır.

Tekrarlanan hareketler gerginliği geçici olarak durdurur, obsesif düşünceler tekrar oluştuğunda kişinin bu hareketleri hemen tekrar etmesi gerekir. Obsesif-kompülsif bozukluğu olan kişiler saplantılarının ve takıntılarının gerçek dışı veya manasız olduğunun farkında olabilirler, fakat kendilerini durduramazlar.

BAKMADAN GEÇME!