Survivor finalisti Hilmicem İntepe kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor finalisti Hilmicem İntepe kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2018 19:24

Survivor finalisti Hilmicem İntepe kimdir sorusu birçok izleyici tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Survivor'da daha önceki senelerde bir kez şampiyon olan Hilmicem bu yıl yine finale kalan isimler arasında yer aldı. Peki, Survivor finalisti Hilmicem İntepe kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor finalistleri arasında yer alan Hilmicem İntepe'nin özel hayatı hakkında bilgiler merak edilmeye başlandı. Bu yıl gösterdiği performansla adını finale kadar yazdıran Hilmicem'in şampiyon olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Survivor finalisti Hilmicem İntepe kimdir? Kaç yaşındadır?

HİLMİCEM İNTEPE KİMDİR?

19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla’da dünyaya gelen Hilmi Cem İntepe, 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik mahallesinde yaşadı. 17 yaşında latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmadaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra ise Survivor All Star'a da katıldı.

İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 2016'da Bodrum Masalı'nda Kelebek karakterini canlandırdı. Hilmi Cem’in son projesi ise 2018 yılında vizyona giren Hürkuş filmi oldu.

BAKMADAN GEÇME!