Survivor Evrim kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Evrim Keklik'in biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Survivor Evrim kimdir, kaç yaşında ve nereli Survivor Evrim Keklikin biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2020 02:53

Survivor Evrim kimdir? Survivor Evrim, adada gösterdiği performansı ve yarışmacı arkadaşlarıyla girdiği diyaloglar ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Survivor 2020 gönüllüler takımında yer alan ve eleme potasına giren Survivor Evrim'in hayatı, izleyenler tarafından gündeme geldi. Fenerbahçe ve Galatasaray voleybol takımlarında yer alan Evrim Keklik yüzme ve sualtı hokeyi ile ilgileniyor. İşte, Survivor Evrim'in biyografisi.

Haberin Devamı

Survivor yarışmacılarından olan Evrim Keklik parkurda gösterdiği mücadelelerle çeyrek finale kalan isimler arasında yer aldı. Son sekiz yarışmacı arasında giren Survivor Evrim'in adadaki akıbeti eleme gecesi belli olacak. İşte, Survivor Evrim'le ilgili merak edilen bilgiler.

SURVİVOR EVRİM KİMDİR?

Survivıor 2020'nin hırslı yapısıyla dikkat çeken ismi Evrim Keklik, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başlayan ve 10 yıl boyunca devam eden Keklik kendisini şu şekilde anlattı:

Fenerbahçe Spor Kulübü sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.

BAKMADAN GEÇME!