Survivor Emre kimdir? İşte Emre Durak'ın hayatı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Emre kimdir İşte Emre Durakın hayatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 21:08

TV8 ekranlarında ilgiyle takip edilen Survivor 2019'da büyük finale doğru geri sayım başladı. Her hafta birbirinden farklı oyunların düzenlendiği Survivor'da eğlenceli, zaman zaman da gerilim dolu anlar yaşanıyor. Adından söz ettiren yarışmanın takipçileri, iddialı yarışmacılar arasında yer alan Survivor Emre'nin de kim olduğu hakkında son zamanlarda araştırma yapıyor. Peki, Survivor Emre kimdir?

Haberin Devamı

Türkiye-Yunanistan 2019 formatı ile ekranlara gelen ve her hafta bir kişinin adaya veda ettiği Survivor'da yarışan yarışmacılar internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor. 'Elendiğim günden beri, yılmadan, canımla, kanımla bir daha Survivor'a gideceğim günü bekledim' diyen Emre Durak, son zamanlarda sorgulanmaya başladı. Peki Emre Durak kimdir ve kaç yaşında? İşte programın hayranları tarafından sıkça araştırılan Emre Durak'ın hayatı ile ilgili bazı bilgiler...

EMRE DURAK'IN HAYATI

Emre Durak, 1997 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Spor Bilimleri Fakültesi'nden Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm bölümü mezunu olan Emre Durak, ekstrem sporlarla ilgilenmektedir.

Güncel yaşantısında animatör olarak çalışan Emre Durak, Anadolu Üniversitesi Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm’i mezunu. Meslek olarak Dublörlük de yapan yarışmacı, doğa sporlarına olan merakı ile biliniyor. Doğa, orman ve dağ yürüyüş ve sporları ile ilgilenen yarışmacının Youtube kanalı da bulunuyor. Bu kanalda tehlikeli videoları da çeken yarışmacı aksiyon ve çılgınlığı çok seviyor. Aksiyon sahneleri çeken Emre Durak tam bir Survivor gibi yaşıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!