Survivor birleşme partisi ne zaman 2024? Survivor All Star'da takımlar karışacak mı? Acun Ilıcalı açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Survivor birleşme partisi ne zaman 2024 Survivor All Starda takımlar karışacak mı Acun Ilıcalı açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2024 02:24

Survivor All Star birleşme partisi için geri sayım başladı. İzleyenler tarafından büyük ilgi gören ve adım adım büyük finale yaklaşan Survivor'da yarışmacı sayısının düşmesiyle birleşme partisi için beklenen açıklama geldi. Bayram öncesi ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptıracak. Peki, Survivor 2024 birleşme partisi ne zaman? Takımlar karışacak mı? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Nefes kesen karşılaşmalarla ekranlara gelen Survivor All Star'da birleşme partisi heyecanı başladı. Finale doğru parkurlardaki zorlu mücadeleden galip gelerek Dominik'te kalmayı başaran yarışmacılar Survivor birleşme partisine katılacak. Eğlenceli anların ekranlara geleceği gecede mavi ve kırmızı takımda yarışmacılar bireysel olarak şampiyonluk yarışına girecek. Ada konseyinde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, 21 Nisan'da birleşme partisinin yapılacağı müjdesini verdi.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Bayram haftasından önce Acun Ilıcalı yarışmacılara birleşme partisi müjdesini verdi. lıcalı, 21 Nisan'da birleşme olacağını söyleyerek, şunları ifade etti; "Bayramda iletişim ödülü koymadık, bunun sebebi de bayramın hepimiz için çok özel olduğu ve bu yüzden de bütün yarışmacılarımıza mesaj hakkı veriyoruz. 3'er dakika mesajlaşacaksınız, en ayından aile tarafıyla gerçekleştireceksiniz." demişti.

Haberin Devamı

TAKIMLAR BİRLEŞECEK Mİ?

Kırmızı ve mavi takımda yarışmacı sayılarının azalmasıyla, finale doğru takımlar birleşiyor ve bireysel oyunlar başlıyor.

Ancak Acun Ilıcalı, bu sene Survivor All Star'da takımların birleşeceği tarihi henüz açıklamadı. Birleşme partisinden sonra takımların karışması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!