Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Aziz Ozan Dilber bakın daha önce hangi programdaymış!

Güncelleme Tarihi:

Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor 2023 Aziz Ozan Dilber bakın daha önce hangi programdaymış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2023 14:03

Survivor 2023 yeni sezonun dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Survivor Aziz oldu. Gönüllüler takımında tartışmalar içinde ilk günden beri yer alan Survivor Aziz, takımında tüm gözleri üzerine çekti. Survivor Aziz Ozan Dilber tartışmaları ve ani çıkışlarıyla da dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Peki, Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Aziz Ozan Dilber instagram adresi ve hayatı hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Yarışmada henüz istediği performansı yakalayamayan Survivor Aziz, tartışmalarıyla gündemde yer edindi. Daha önce de Yemekteyiz programında yarışan Survivor Aziz gönüllüler takımı içerisinde kendini soyutlamaya başladı. Daha önce Survivor Özgür ile tartışan Aziz Ozan Dilber şimdi ise Alper Rendeile yeni bir tartışmanın içerisinde! Peki, Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?

SURVİVOR AZİZ KİMDİR?

Survivor Aziz, 27 yaşında ve Sivas'ta doğmuştur. 2017 yılında Hukuk Fakültesi'ndem mezun olduktan sonra Avukat olarak mesleğini icra etmektedir. Dergi yazarlığı da yapan Aziz, Survivor 2023 kadrosunun dikkat çeken isimlerinden.

Survivor Aziz Yemekteyiz programı ile adını duyurmuştu. Aziz Ozan Dilber instagram hesabı azizozandilber üzerinden takipçilerine ulaşmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!