Survivor Ardahan kimdir, nereli? Sadık Ardahan Uzkanbaş ne mezunu?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Ardahan kimdir, nereli Sadık Ardahan Uzkanbaş ne mezunu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2020 17:49

Sadık Ardahan Uzkanbaş, Survivor 2020 ile ismini duyuran isimlerden biri oldu. Yarışmayla birlikte 'Survivor Ardahan' olarak tanınan Gönüllüler yarışmacısı gerek sempatik tavırlarıyla gerekse başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Takım arkadaşı Cemal Can'a gizli gizli bolibon vermesi sosyal medyaya da konu olan Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın hayatına ilişkin bilgiler merak ediliyor. Survivor Ardahan kimdir, nereli? Sadık Ardahan Uzkanbaş ne mezunu?

Haberin Devamı

Sadık Ardahan Uzkanbaş, Survivor 2020’nin Gönüllüler ekibinde yer alan isimlerden biri. Survivor 2020’nin ilk bölümlerinde dört yarışmacı diskalifiye olurken Dominik'e altı yeni isim katılmıştı. Sadık Ardahan Uzkanbaş, Survivor’da uzun süre kalmayı başaran isimlerden olmayı başardı. Gerek başarılı performansı gerekse sempatik tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacı ‘Survivor Ardahan’ olarak tanındı. Peki, Survivor Ardahan kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Ardahan'ın hayatı ile ilgili bilgiler...

1987 yılında dünyaya gelen Ardahan Uzkanbaş aslen Adanalı. 33 yaşında olan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Adana'da yaşadığı yıllarda 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı.Ara verdiği yıllarda askerlik görevini tamamladı ve ilk yurt dışı tecrübesini yaşadı.

Haberin Devamı

Sadık Ardahan Uzkanbaş, Dubai'ye gidip 2 yıl orada kaldı, sonrasında Türkiye'ye dönüşüyle birlikte spora tekrar zaman ayıran Uzkanbaş, Kazakistan'a geçti ve orada da 6 ay bulundu. 

Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor:

Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip görmek istiyorum. Ve şuan hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da olmaktan dolayı kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Ve hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, bende arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!