Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın hayatına dair bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli Sadık Ardahan Uzkanbaşın hayatına dair bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2020 17:34

Kaptanlık üstenen Sadık Ardahan Uzkanbaş, kendi isteğiyle eleme adayı oldu. Başarılı performansının yanı sıra diğer yarışmacı arkadaşlarıyla diyaloglarıyla da dikkat çeken Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın hayatına dair detaylar merak ediliyor. Yarışmada uzun süre kalmayı başaran isimlerden biri olan Ardahan'ın finale kalıp kalmayacağo ilerleyen günlerde belli olacak. Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın hayatına dair bilgiler

Haberin Devamı

Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 senesinde Ardahan‘da doğdu ancak Adana’da ikamet ediyor. 8 yıl Adanaspor altyapı takımlarında forma giydi. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalınca bu süreçte askerliğini tamamladı.  Ardından 2 yıl Dubai’de ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. Türkiye’ye döndükten sonra aktif olarak sporla ilgilenen Sadık Ardahan Uzkanbaş, sonrasında Kazakistan’a giderek 6 yıl orada yaşadı. 

Survivor 2020'nin büyük bir kısmında Gönüllüler takımında mücadele eden Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor:

"Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum. Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum."

BAKMADAN GEÇME!