Sürprizlerle dolu bir yarışma olacak

Güncelleme Tarihi:

Sürprizlerle dolu  bir yarışma olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2023 08:48

Suzan Kardeş, yarın düzenlenecek Best of Rumeli yarışmasının sunuculuğunu Yusuf Emin’le birlikte yapacak. Dream Türk’ten canlı yayınlanacak olan organizasyonu, sunucuları anlattı.

Haberin Devamı

◊ Best of Rumeli adlı yarışmanın sunuculuğunu üstleneceksiniz. Bu geceyle ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?

- Yıllar önce ilki yapıldığında “Rumeli’nin en”i seçildim. Bu proje aslında Yusuf Emin’e ait. Her yerde karşıma çıkıyordu. Hep Rumeli-Balkan muhabbeti yapardık. Ve bir gün bu projeji başlattı. Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu da arkasında durdu ve bu yıl 5’inci kez yapılacak. Bu sene de dedim ki “Gel beraber sunalım ve o sahnede Balkanlarca eğlenelim”. Çok değerli bir gece olacak. Cumhuriyetin 100’üncü yılı, eminim Yusuf’un sürprizleri vardır. Çok güzel isimler ödül alacak. Ben kendi adıma heyecanlıyım. Best of Rumeli albümü yaptım, bu ödül törenine armağan ettim. O gece de albümden sürprizlerimiz olacak. Canlı yayınlanacak etkinlik. Bu aslında Rumeli camiası için onur ve gurur verici bir olay. Bir Rumeli ve Türk kadını olarak gurur duyuyorum bu organizasyondan.

Haberin Devamı

HAYATIMI ANLATAN BİR FİLM YAPACAĞIZ

◊ Makyöz, şarkıcı ve oyuncu... Peki bu mesleklerinizin hayatınızdaki yerini nasıl tarif edersiniz?

- Ben makyözüm, diğerleri bana armağan. Makyözlükle başladım daha sonra Sezen Aksu beni şarkıcılığa attı. Türk sanat müziği ile başladım ve Balkan albümleri yapmaya başladım. Nefesim yettiğince de yapmaya devam edeceğim. Hayatımda büyük önemi var. Biliyorsunuz bu ülkedeki en iyi Atatürk makyajını yaptım. Yemek kitabı çıkarttım. Oyunculuk yaptım, birçok karaktere can verdim. Şarkıcılık zaten Sezen’den armağan. Renkli bir hayat.

◊ Kendi hayatınızı anlatan bir film çekecekmişsiniz. Bu proje ne zaman hayata geçecek?

- Evet, benim hayatımı anlatan bir film çekilecek ama bunu ben yapmayacağım, başkaları yapacak.

◊ Sizi kim canlandırsın istersiniz?

- Çok şükür camiada sevilen biriyim. Şimdi “gelin” desem gelecek onlarca oyuncu var. Kesin Balkan kızı olması lazım benzemesi için. Bu proje umarım ben hayattayken hayata geçer, benden sonra olması bir anlam ifade etmiyor. Benim de gidesim yok aslında. 

ÜNLÜLERLE ANILARIMI ANLATACAĞIM

Çalıştığınız ünlülerle ilgili düşüncelerinizi birkaç kelimeyle ifade etseniz neler dersiniz?

Haberin Devamı

- Ben de birçok olay yaşadım. Birileri beni üzdü, birilerini ben üzdüm. Ama isim vermek doğru olmaz. Hepsinin yeri bende ayrıdır. Yeşilçam tayfası ayrı, BKM günlerim ayrı, Sezen Aksu ayrı... Hepsi ayrı bir karakter. Hatta benim bir projem var, tam da bu soruyu sormuşken siz, anlatayım. Bir dijital program yapacağım. Tıpkı yıllar evvel rahmetli Adile Naşit’in yaptığı gibi... O masal anlatırdı çocuklara, ben eski ünlülerle anılarımı anlatacağım. İşte o sizin sorduğunuz sorunun tam da cevabı olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!