Söz dizisinin son bölümünde gerilim iyice arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisinin son bölümünde gerilim iyice arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 23:10

Söz dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Derman’ın kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz, ölümüne de olsa savaştı. Ama Erdem de canı pahasına Yavuz’u kurtarmaya kararlıydı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Söz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Derman’ın kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz, ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem de canı pahasına Yavuz’u kurtarmaya kararlıdır.

Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başlamıştır. Medusa ve terörle olan bağlantıları ortaya çıkmak üzeredir. Yapacakları eylemleri hızlandırma kararı alırlar. Büyük bir terör eylemi için tetiğe basılmıştır. Hedefledikleri, tüm ülkede kaosa yol açacak büyüklükte bir eylemler zinciridir. Bu eylemlerin başrol ismi ise Derman’dır.

Haberin Devamı

Agah, Ebu Zübeyir’den ilk adım olarak İstanbul’da yapılacak bir patlamanın bilgisini almıştır ama bunu ulaştırmak için hapishaneden sağ kurtarılması gerekmektedir. Ataşe ise Agah’ı öldürmek için hamlesini çoktan yapmıştır.

Yavuz ve Tim, Agah’ı kurtarmak için yola çıkar. Ama Ataşe’nin Tim’e hazırladığı sürpriz iki tarafı da elindeki tüm kozları oynamaya mecbur bırakacaktır.

BAKMADAN GEÇME!