Söz dizisinin yayınlanan son bölümünde gerilim arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisinin yayınlanan son bölümünde gerilim arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 23:17

Söz dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Agah’ın deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz, babasının hayatından endişe duysa da onun vereceği işareti bekledi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Söz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Agah’ın yıllar boyunca biriktirdiği Medusa ve yabancı bürokratların kirli işlerini ortaya seren bilgilerle dolu bir dosyanın Ankara’ya ulaştırılması gerekmekteydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Agah’ın deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz, babasının hayatından endişe duysa da onun vereceği işareti beklemektedir.

Bu sırada Agah’ın yıllar boyunca biriktirdiği Medusa ve yabancı bürokratların kirli işlerini ortaya seren bilgilerle dolu bir dosyanın Ankara’ya ulaştırılması gerekmektedir. Erdem ve Yavuz bu görev için birlikte hareket ederken, Ataşe bu bilgilerin yerine ulaşmaması için onları takip etmektedir.

Derman’ın yapacağı eylem Yavuz’u hayati bir karar vermek zorunda bırakır.

Ebu Zübeyir’in tutulduğu özel hapishaneye gönderilen Agah, Medusa’ya dair bilgileri öğrenmek için harekete geçer. Agah’tan gelecek işaretle, onu tutulduğu yerden kurtarmak için harekete geçmeyi planlayan Tim, gerekli bilgileri Karabatak sayesinde elde eder..

Karabatak ise gece çıktığı görevde hiç ummadığı sürprizlerle karşılaşır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz, Bahar’ın da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin takibinden kurtulmak için sığındıkları ormanda yollarını kaybederler. Yavuz ve Bahar, Tim gelene kadar yalnız başlarına gece boyunca mücadeleye devam edeceklerdir. Bu mücadele birbirlerine olan sevgilerini tekrar hatırlamak için de bir fırsat doğuracaktır.

Kimliği deşifre olan Derman, Ataşe’yle kafa kafaya verip Medusa planını hızlandırma kararı alırlar. Tim’in bu planı önlemek için elindeki tek fırsat Ebu Zübeyir’e ulaşmaktır. Medusa planının şifrelerini para karşılığı satmayı kabul eden Ebu Zübeyir, Karabatak ve Eylem’in takibindedir. Ama Ataşe de yıllardır peşinde olduğu Ebu Zübeyir’e ulaşacak ve bilgi satmasını önlemek için her yolu deneyecektir.

Haberin Devamı

Eylem verdiği kararla Avcı’yla olan bağını koparmak üzereyken, evlilik yolunda ilk adımı atan Çaylak ve Su’ya Tim’in güzel bir sürprizi vardır. Nazlı ise Güler’in rahatsızlığı sonucu alacağı haberle hayatının şokunu yaşayacaktır.

Ebu Zübeyir’den aldığı bilgiyle harekete geçen Tim büyük bir katliamı önlemek için İstanbul’a doğru yola çıkar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!