Söz 32. bölüm yeni fragmanında: Başım dik, alnım açık

Güncelleme Tarihi:

Söz 32. bölüm yeni fragmanında: Başım dik, alnım açık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 19:27

Söz 32. yeni bölüm fragmanında Yavuz, vatanın bekasını her şeyden önce görerek babasından kendisine vurmasını istemiştir. Bu istek Söz dizisinin 32. yeni bölüm fragmanına damga vuracaktır. Babası Agah ise arada kalmış ve ne yapacağını bilememiştir. Peki, Söz dizisi yeni bölüm fragmanında Agah oğlu Yavuz'a gerçekten vuracak mıdır? İşte, merak edilen bazı detaylar

Haberin Devamı

Söz dizisinin yeni bölümü için geri sayım sürerken 2. fragman geldi. Yavuz ve Agah'ın tehlikeli bir plana girişeceğinin sinyalini veren Söz 32. bölüm fragmanları önemli detayları gözler önüne serdi. İşte Söz yeni bölümünden ilk görüntüler ve kısa bir özet!

Söz 32. bölüm 2. fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala dizi takipçileriyle paylaşıldı. Türk askerlerinin yaşadıkları zorluklardan esinlenilen Söz dizisinin 5 Şubat tarihli yeni bölüm 2. fragmanında Agah ve Yavuz arasındaki diyalog ön plana çıkıyor. Peki ikilinin yeni planı ne? Yardımcısını geri almak isteyen Çolak nasıl bir yol izleyecek? 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çolak'ın adamları tarafından etrafı çevrilen Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişirler. Agah'ın yıllardır kurduğu planın boşa düşmemesi için Yavuz hayatını ortaya koyacaktır. Canlı yayını engelleyen Tim, Çolak'ın yardımcısını ele geçirmiştir. Yardımcısını geri almak isteyen Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen, Yavuz'la yardımcısını takas etmeye karar verir. Fakat bu takas sandığı gibi kolay gerçekleşmeyecektir.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yavuz, Agah'la buluştuğu an, büyük bir tehlikenin içinde kalırlar. Yavuz öğrendiği gerçekle yüzleşirken, babası Hamit Karasu (Agah) onun göreve geri dönmesi için engelleri ortadan kaldırmıştır. Yavuz tekrar kutsal üniformasına kavuşurken Hafız, Şükran tarafından hain bir tuzağın içine çekilmek üzeredir.
Tim, Hafız'ın zor durumda olduğu haberini alır almaz harekete geçer. Ama teröristler çoktan hamlesini yapmış ve Hafız'ın etrafını çevirmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!