Söz son bölümü ile zalimin zulmüne dur dedi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz son bölümü ile zalimin zulmüne dur dedi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 10:56

Söz yeni bölüm fragmanı son bölümü izleyen seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı. Fatma'yı kaybeden Hafız'ın öfkesi dinmemektedir. Bunun hesabını sormaya hazırlanan Hafız'ı dizginleyen Yavuz, terör odaklarının üzerine gitmeye karar vermiştir. Peki, son bölümde teröristlere aman vermeyen Yavuz ve timi, Söz 23. yeni bölüm fragmanında neler yapacak? İşte, son bölüm ve yeni bölüm fragmanından bazı detaylar

Haberin Devamı

Söz son bölümü ile yine yürekleri sağladı. Yeni bölüm fragmanı öncesi terör odaklarının pis oyunlarını elden bırakmadığı dizinin son bölümünde, Yavuz ve timi hayat kurtarmak için harekete geçmiştir. Yaşadıkları acıları bir yana bırakan timdeki askerler, son bölümde masum insanları teröristlerin elinden kurtarmıştır. İşte, Söz son bölümün ardından merakla beklenen 23. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim’i zor durumda bırakacaktır.

Haberin Devamı

Agah ve Çolak’ın sınırın ötesinde uygulamaya başladığı yeni strateji tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Çolak, bir yandan bölgede kendisine biçilen rolü oynarken bir yandan da Türk ordusuna karşı sivillerin aklını çelmeye çalışmaktadır.

Resmi işlemler için Karabayır’a gelen Büyük Bey’in avukatı, asıl hedefine doğru adım adım yaklaşmaktadır. Yanı başındaki tetikçiden habersiz Yavuz’u bekleyen Bahar ise ölümle burun buruna olduğundan habersizdir.

Çolak’ın ‘sözde’ yardımlarını kabul etmeyen köylerden gelen istihbarat, Tim’i harekete geçirir. Türk Ordusuna ihaneti reddeden onlarca sivil Çolak tarafından ölüme terk edilmiştir. Yavuz ve Tim’in zamana karşı amansız bir mücadele vermesi gerekmektedir artık.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Tim’i kurtarmak üzere restorana giden Yavuz, telefonda duyduğu silah sesiyle dehşete kapılır. Çolak ise amacına ulaştığını düşünerek restorandan ayrılmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Fakat kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Ahmet Kartal’ın kaçırılmasıyla büyük bir şok yaşayan Fatma, Bahar ve Güler’in desteğiyle ayakta durmaya çalışırken, kendine gelen Eylem, terörist kadını yakalamak üzere peşine düşer.

Çolak’ın giderek kontrolsüz bir hale gelmesi Agah için sorun olmaya başlamıştır. Nihai bir çözüm amacıyla Çolak’ı ziyaret eder ancak bu kez ipler Agah’ın elinde değildir.

Haberin Devamı

Ahmet Kartal’ı bulmak için kadının izini süren Tim, uzun bir takibe girer. Hafız’ı çok zor bir sınav beklemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!