Sosyetik Ev Kadınları yarışmacısı Neslihan Kozanoğlu kimdir, eşi kim?

Güncelleme Tarihi:

Sosyetik Ev Kadınları yarışmacısı Neslihan Kozanoğlu kimdir, eşi kim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 11:23

Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Neslihan Kozanoğlu, ‘Sosyetik Ev Kadınları’ programıyla özel hayatını ekrana taşıdı. Yaşamını çiftlik evinde sürdüren Neslihan Kozanoğlu’nun yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular yeniden gündeme geldi. Peki Sosyetik Ev Kadınları yarışmacısı Neslihan Kozanoğlu kimdir, eşi kim?

Haberin Devamı

Neslihan Kozanoğlu, gündüz kuşağı programı Sosyetik Ev Kadınları’yla adından söz ettirmeye devam ediyor. Neşeli, güçlü ve söz sahibi Neslihan Kozanoğlu, gerek özel hayatına ilişkin açıklamaları gerekse diğer isimlerle yaşadığı diyaloglarla ön plana çıkıyor. Peki Neslihan Kozanoğlu kimdir?

Eğitim bir aileden gelen Neslihan Kozanoğlu , Bafra Küçük Gazi İlköğretim Okulu ve Üsküdar Amerikan Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra lisans eğitimini İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde bitirdi. İki evlilik yapan Neslihan Kozanoğlu’nun ilk evliliğinden Başar Kozanoğlu isminde bir oğlu var. İkinci kez Hisarbank’ın eski ortaklarından Ahmet Kozanoğlu ile nikah masasına oturan ve hayatına Polonezköy’deki çiftlik evinde devam eden Neslihan Kozanoğlu, organik tarımla ilgileniyor.

Neslihan Kozanoğlu, kendisine ve özel hayatına ilişkin şu bilgileri vermişti: Bütün ailem doktor... Anne tarafım valiler ve iş adamlarından oluşuyor. Ben de onların karışımı olarak dünyaya gelmişim. Ahmet Kozanoğlu’yla tenis kortunda karşılaştık. “O evlenmez, çok çapkın” dediler. Uzun süre flört ettik. Sonunda evlendik. Türkiye’de organik tarımı ben başlattım.

BAKMADAN GEÇME!