Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 09:47

Siyah Beyaz Aşk dizisinin son bölümü üzerinden 2 gün geçti, fragman araştırmaları yoğunlaştı. Sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşandığı Siyah Beyaz Aşk son bölümünde Azad ve Ayhan Dağıstanlı'nın ortaya çıkışı dengeleri değiştirdi. Ferhat'ın akıbetini merak eden izleyiciler bir tüyo alma umuduyla fragmanı sorguluyor. Peki Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından gündeme geldi. Gerek senaryosu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Siyah Beyaz Aşk'ın 15 Ocak tarihli son bölümünde Ferhat, Yiğit’i kurtarmak için uğraşırken, içerde yeni edindiği dostu Azad ise ona sürpriz bir son hazırladı. Finalde yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalan Ferhat'ın akıbetini merak eden izleyiciler fragmanı araştırıyor. Peki Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kısa sürede Kanal D ekranlarının başarılı yapımlarından biri arasına giren Siyah Beyaz Aşk’ın 15 Ocak tarihli 13. bölümünde Aslı ve Ferhat, yeni tehlikelerle karşı karşıya gelirken; ekibe katılan 2 isim dengeleri değiştirdi. Son bölüm finaline Ferhat bir kez daha ölümün kıyısındaydı. Peki son bölümde başka neler oldu? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz ulaşabilirsiniz.

Aslı ile Ferhat'ın aşkına büyük bir darbe iniyor; Ferhat hapishaneye düşüyor! Aslı'yı korumak için herkesi karşısına alan Ferhat, yavaş yavaş bedel ödemeye başlar. Namık Emirhan, başlarına gelen her türlü belanın nedeni olarak Aslı'yı görür. Aslı'nın, tüm aileyi ayırdığını düşünen Namık Emirhan, onu saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Aslı'nın eski olaylarıyla tekrar yüzleşmesini sağlar. Dahası Cüneyt, bu fırsatı kullanır ve Ferhat'ın da Aslı gibi hedef haline gelmesini sağlar.

Ferhat hapishane düşer. Bu hadise tüm aileyi şok etse de içeride en büyük mücadelesini vermek zorundadır. Zira onu içeride öldürmek isteyenler olduğu gibi gözünün açılmasını da sağlayan kişiler vardır. Şahin Cigal hakkındaki gerçekleri öğrenmeye başlar ve en büyük tehlikeyle daha karşılaşmadıklarını anlar.
Aslı ise kendisine zarar vermeyeceğini düşündüğü Ferhat ile yine karşı karşıya gelmiştir. Ferhat'a duyduğu aşkını saklamayan Aslı, yeni bir sınav beklemektedir.

KADROYA İKİ İSİM

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, beğeni ile izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın oyuncu kadrosuna Macit Koper ve Selin Şekerci dahil oldu. zad Dağıstan karakterine Macit Koper, Ayhan Dağıstan karakterine ise Selin Şekerci hayat verecek. 13. bölüm itibariyle baba-kız olarak izleyici karşısına çıkacak olan ikilinin Ferhat ve Aslı’nın hayatını nasıl etkileyecekleri büyük bir merak konusu.

BAKMADAN GEÇME!