Siyah Beyaz Aşk 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde o soru yanıt bulacak

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölümde o soru yanıt bulacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 09:39

Siyah Beyaz Aşk yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. 2018'in ilk bölümü olan Siyah Beyaz Aşk 12. bölümü dün akşam yayınlandı, final sahnesi şok etkisi yarattı. Yeniden bir araya gelen Ferhat ve Aslı'nın romantik anlarının heyecan yarattığı son bölüm finalinde Ferhat, şok bir suçlamayla karşı karşıya geldi. Ferhat'ın akıbetini merak eden izleyiciler, Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanını araştırıyor.

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yılbaşı sonrası nefesleri kesen bir bölümle izleyici karşısına çıkan Siyah Beyaz Aşk'ın son bölümüne Ferhat ve Aslı'nın yatak sahnesi damga vurdu. İkilinin romantik anlarına tanık olan izleyiciler, asıl sürprizi finalde yaşadı. Ferhat, Aslı'yı öldürmeye teşebbüsle suçlandı. Peki Ferhat cezaevine mi girecek? Bu sorunun yanıtını merak eden izleyiciler, Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanını araştırıyor.

Siyah Beyaz Aşk’ın 8 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Namık Emirhan’ın hedefi haline gelen Aslı’yı büyük bir tehlikeyle karşılaştı. Aslı’yı kurtarmaya çalışan Ferhat, ona olan duygularından sıyrılamadı. Aslı ile Ferhat, tehlikeleri arkalarında bırakmaya çalışırlarken, birbirlerine olan hisleri yeniden bir araya getirdi. Finale ise Ferhat’ın tutuklanma anı damga vurdu. Romantik anlardan sonra büyük bir şaşkınlık yaşayan izleyiciler şimdi Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanını araştırıyor.

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk son bölümde Aslı'yı, Namık Emirhan'dan korumaya çalışan Ferhat büyük bir tehlikeye düşmesine neden olur! Aslı'yı kurtaran ise her zamanki gibi Ferhat'tan başkası değildir. Aslı'nın ailelerinin içine girdikten sonra başlarına her türlü belanın geldiğini düşünen Namık Emirhan onu ortadan kaldırmaya karar verir. Fakat bu kez karşısında Ferhat engelini bulur. Aslı ile farklı nedenlerden dolayı evlense de ona aşık olduğunu düşünen Namık Emirhan, Aslı'nın eski defterlerini açar ve geçmişinden bulduğu izi peşine takar.

Dayısı Namık Emirhan'ın, Aslı'yı hedef aldığını öğrenen Ferhat, onun güvende olabilmesi için gitmesini ister. Aslı için her şey giderek çözülmeyecektir. Hayatı büyük bir tehlikeye giren Aslı'nın yardımına yine Ferhat yetişir. Üstelik bu kez aralarında gizli, saklı hiçbir duygu kalmayacaktır!

BAKMADAN GEÇME!