Siyah Beyaz Aşk 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı... Yiğit ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı... Yiğit ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 17:32

Kanal D ekranlarının entrika dozu yüksek dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak olan Siyah Beyaz Aşk 9. bölümüyle ilgili en çok merak edilen konu evi taranan Yiğit'in akıbeti ve kardeşi ölümle burun buruna gelen Ferhat'ın yapacağı. İşte Siyah Beyaz Aşk 9. bölüm fragmanları ve özeti!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerini ekran başına kilitleyen dizi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Aslı ve Ferhat'ın arasındakiler giderek duygusal bir hal alıyor. İşte, Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı.

Aslı ve Ferhat'ın arasındakiler giderek duygusal bir hal alıyor. Başta Namık olmak üzere herkes farkına varmaya başlıyor! Aslı ise, Ferhat'ın intikam almasını önlemek için ona engel olmaya çalışıyor! Ferhat, kendisini vuran adamın önünde elinde silah dikiliyor; fakat, karşısındaki kişinin söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor! Öte yandanb Ferhat, büyük bir öfkeye kapılarak dayısı ile karşı karşıya geliyor! Peki Ferhat'ın kardeşine ne oldu?
Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm fragmanında ortalık karışıyor!

Haberin Devamı

Aslı ve Ferhat aşık mı oluyor? Arzu, Cahit'in sakladığı olayı öğrendi mi? Ferhat, Namık'ın kendi, babası olduğunu öğreniyor mu? Hasmı, Ferhat'a hangi gerçekleri anlatıyor?

BAKMADAN GEÇME!