Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı: Yeniden ayrılacaklar mı?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı: Yeniden ayrılacaklar mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 14:30

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanının ekranlarda dönmeye başlamasıyla birlikte ipuçları geldi. Pazartesi günleri ekrana gelen Siyah Beyaz Aşk'ın 12 Mart tarihli yeni bölümünde eski huzurlu günlerine dönmek isteyen Aslı, yeni bir hamle için harekete geçiyor. Aslı, ailesinden kalan son kişi olan Cem'i kaybetmenin acısıyla Ferhat'tan ayrılmaya karar veriyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 21. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son gelişmelerden bu yana büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk 21. bölüm fragmanına Ferhat ve Aslı'nın romantik sahneleri damga vururken; 'masal bitti mi?' sorusu kafalarda soru işareti bıraktı. İşte Siyah Beyaz Aşk 21. bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili kısa bir özet!

Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık aynada gördüğü yüzü tanıyamamaktadır. Eski huzurlu günlerine dönmek isteyen Aslı, yeni bir hamle yapmaya hazırlanır. Aslı, ailesinden kalan son kişi olan Cem'i kaybetmenin acısıyla Ferhat'tan ayrılmaya karar verir. Ferhat ise Aslı'nın bu kararı karşısında büyük üzüntü duyar. Aşk masallarının bittiğini düşünen Ferhat, Aslı'yı kaybetmeyi kolay kolay göze alamaz. Aslı, Ferhat'ın sorunlarını çözmeye çalışırken kendisinin de onun gibi hareket ettiğinin farkındadır. Birbirlerine benzeyen ikili, kendilerini bekleyen tehlikeyi fark ederler. Aslı, Ferhat için birçok probleme göğüs germeyi başarsa da bu durum onu gitgide yıpratmaktadır.

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle 12 Mart Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk’ın 12 Mart tarihli yeni bölümü için geri sayım sürüyor. Yayınlandığı günlere damga vuran Siyah Beyaz Aşk’ın son bölümündeki gelişmeler hala hafızalarda. Abisinin ölümüyle bakış açısını değiştirerek çok farklı bir insana dönüşen Aslı’nın hamleleri izleyenleri oldukça şaşırttı. Son sahnede kafasındaki taşları yerine oturtan Aslı abisinin katilinin Cüneyt olduğunu anlayınca, eline silahı aldı. Final sahnesi ise Cüneyt’in vurulma anıyla bitti. İzleyenleri şok eden bu sahnenin rüya mı gerçek mi olduğu sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Soru işaretleri Siyah Beyaz Aşk 21. bölümünde yanıt bulacak.

 

BAKMADAN GEÇME!