Sihirli Annem yeni oyuncuları kimler? İşte yeniden çekilen Sihirli Annem'in kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Sihirli Annem yeni oyuncuları kimler İşte yeniden çekilen Sihirli Annemin kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2020 15:09

Bir dönemin çok konuşulan dizilerinden Sihirli Annem yeniden çekiliyor. Dijital platform üzerinden yayınlanacak olan Sihirli Annem’in yeni bölümleri, yenilenmiş oyuncu kadrosu ile çekilecek. Peki, Sihirli Annem dizisinin yeni oyuncuları kimler? İşte yeniden çekilen Sihirli Annem'in kadrosu…

Haberin Devamı

Bir zamanların en çok izlenen dizisi Sihirli Annem Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital platform Exxen için yeniden çekileceği açıklanmıştı. Sihirli Annem’in kadrosu ve yayına başlayacağı tarih ile ilgili detaylar belli oldu.

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu’nun yer alacağı Sihirli Annem’in çocuk oyuncuları da belli oldu. Dizide Cem’in çocukluk aşkı Tuğçe’yi Nisa Sofiya Aksongur, Ceren’i Cemre Demircan, Cem’i ise Egemen Uysal canlandıracak. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin önemli karakterlerinden Çilek'i canlandıracak oyuncu da son anda değişti. Daha önce Zeynep Özkaya'nın oynadığı karakteri Eylül Ugan canlandıracak.

Sihirli Annem Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacak olan yeni dijital platformu Exxen'de izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

SİHİRLİ ANNEM HAKKINDA

Sihirli Annem dizisi Betüş isimli bir perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi sonucu başlarından geçen macera dolu hayatlarını konu alır. Dizinin kadrosunda İnci Türkay, Defne Joy Foster, Mümtaz Sevinç, Gizem Güven, Damla Ersubaşı gibi isimler yer alıyordu. Dizi 2003-2012 yılları arasında yayınlanmıştır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!