Sihirli Annem yeni oyuncularıyla sosyal medya gündeminde - İşte Sihirli Annem yeni oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Sihirli Annem yeni oyuncularıyla sosyal medya gündeminde - İşte Sihirli Annem yeni oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 08:14

Sihirli Annem yeni oyuncular ile izleyici karşısına çıkmaya başladı. Exxen’de yayınlanacak olan Sihirli Annem'in ilk bölümü 6 Ocak Salı günü TV 8’de ekrana geldi. Kadrosu çok konuşulan Sihirli Annem yeni oyuncularıyla sosyal medyanın da gündeminde. Birçok kullanıcı Sihirli Annem'in yeni ve eski oyuncularını kıyaslıyor. Peki, Sihirli Annem yeni oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Sihirli Annem dizisi yeni oyuncuları merak edilen konular arasında bulunuyor. Bir dönemin sevilen dizilerinden olan Sihirli Annem yeni oyuncuları ile Exxen’de yayınlanmaya başlanıldı. Dizinin sevenleri oyuncu kadrosunu ve karakterlerini araştırmaya başladılar. İşte Sihirli Annem yeni oyuncuları hakkında bilgiler

SİHİRLİ ANNEM YENİ OYUNCULARI

Sihirli Annem’in oyuncuları arasında Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız'ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal rol alıyor.

Sihirli Annem dizisinde Sadık karakterine Emre Altuğ, Betüş karakterine Açelya Topaloğlu, Dudu karakterine Nergis Kumbasar hayat veriyor.

Dizide Cem’in çocukluk aşkı Tuğçe’yi Nisa Sofiya Aksongur, Ceren’i Cemre Demircan, Cem’i ise Egemen Uysal canlandıracak. Daha önce Zeynep Özkaya'nın oynadığı Çilek karakterini ise Eylül Ugan canlandırıyor.

Sadık -Emre Altuğ

Betüş – Açelya Topaloğlu

Dudu – Nergis Kumbasar

Perihan – Lale Başar

Çilek – Eylül Ugan

Cemre - Cemre Demircan

Cem - Egemen Uysal

Tuğçe - Nisa Sofiya Aksongur

Suzan - Hande Katipoğlu

Avni - Bülent Seyran

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!