Sihirli Annem ne zaman başlıyor? Sihirli Annem tekrar bölümleriyle Kanal D'de!

Güncelleme Tarihi:

Sihirli Annem ne zaman başlıyor Sihirli Annem tekrar bölümleriyle Kanal Dde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2020 13:08

Başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan'ın paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Sihirli Annem, tekrar bölümleriyle Kanal D ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşacak. Betüş isimli bir perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi sonucu başlarından geçen macera dolu hayatlarını konu alan dizi, ekranlara geldiği yıllarda, en çok izlenen yapımlar arasındaydı. Peki, Sihirli Annem ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

İlk bölümü 27 Şubat 2003'te Kanal D'de yayımlanan ve 119. bölümü ile final yaparak ekran macerasına nokta koyan Sihirli Annem, tekrar bölümleriyle izleyiciye "merhaba" diyecek. İşte, konuya dair ayrıntılar...

Sihirli Annem, 7 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta için her gün 07.00'de Kanal D'de olacak.

DİZİNİN KONUSU

Tatlı bir peri olan Betüş, iki çocuklu ve dul olan Sadık ile evlenecektir. İkisi de birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Betüş’ün annesi Dudu bu evliliğe şiddetle karşı çıkar. Bütün sihirlerini kullanarak onları ayırmaya çalışır. Çünkü Dudu, geçmişte Taci adında birisiyle evlenmiş, ancak Taci kendisini aldatınca insanlara olan güvenini de kaybetmiştir.

Bu nedenle Dudu, Betüş’ün de aldatılacağını düşünmekte ve onları ayırmaya çalışmaktadır. Ama ne yaparsa yapsın bu evlilik gerçekleşir. Betüş, Sadık ve onun iki çocuğuyla birlikte mutlu bir yuva kurar. Bundan sonra da Betüş ile bu mutluluğu bozmaya çalışan annesi Dudu ve kız kardeşi Eda arasındaki mücadeleler başlar.

 

 

BAKMADAN GEÇME!