Sıfır Bir 3. sezon 5. bölüm fragmanında Cihat hesaba başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 21:04

Sıfır Bir 3. sezon 5. bölüm fragmanı ile Blu TV üzerinden yayınlandı. Yayınlanan her bölümü ile aksiyon seviyesini arttıran Sıfır Bir dizisinin 3. sezon 5. bölümünde Cihat, karşısına çıkan tüm düşmanlarını temizlemekte kararlıdır. Seyfi'nin adamlarını tarayan Cihat, yarım kalmış hesabını temizlemeye devam ediyor. İşte, merakla beklenen Sıfır Bir 3. sezon 5. bölüm fragmanı ve Blu TV hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Sıfır Bir "Bir Zamanlar Adana"da 3. sezon 5. bölüm fragmanı ile izleyicisinin karşısına çıktı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanında gücünü tekrar toparlayan Cihat, Seyfi'nin adamlarının buluşacağı yeri öğrenmiştir. Bu bilgi Cihat'ın yarım kalan hesabını alacağı fırsatı eline vermiştir. Peki, Blu TV ekranlarının aksiyon dolu dizisi Sıfır Bir 3. sezon 5. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte, yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Savaş, Cio ve Özgür tarafından hapishaneden kurtarılan Cihat, hastalığını atlattıktan sonra kardeşleriyle yeniden bir araya gelmiş ve güç toplamıştır. Savaş'ın ise bu mücadelede tek istediği biraz dikkatli olunmasıdır. Çünkü düşmanın ne kadar acımasız olduğunıu bilmektedir. Seyfi ise yediği pusunun ardından iyice yıkılmıştır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sıfır Bir'in son bölümünde mahallesi için ciddi mücadeleler veren Savaş, Cio ile birlikte derin bir plan kurararak mahallesi ve kardeşleri için hapishanede yatmayı göze alan Cihat'ı kaçırmıştır. Kardeşlerini yeniden yanında görmek isteyen Cihat'ın isteği, Cio tarafından kırılmamıştır. Diğer taraftan Seyfi ise yeni bir kaos ortamı oluşturabilmek için projeler oluşturmaktadır. Diğer taraftan hapishanede ise çocuk tacizcisi konusu kulaktan kulağa yayılmıştır. Hapishanenin abileri, çocuk tecavüzcüsünün hesabını kesmek için harekete geçmiştir.

BLU TV 1 HAFTA ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 12.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez.

Haberin Devamı

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

BAKMADAN GEÇME!