Seviyor Sevmiyor final fragmanı yayınlandı! İşte, finalde yaşanacaklar

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor final fragmanı yayınlandı İşte, finalde yaşanacaklar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 11:39

Seviyor Sevmiyor dizisinin final fragmanı yayınlandı. Romantik komedi türündeki dizi bu hafta sonu 28. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Peki, çocukluk aşkları Yiğit ve Deniz’in öyküsü nasıl bitecek? Tehlikeli bir hastalığın pençesinde olan Yiğit, ölecek mi? İşte, Seviyor Sevmiyor final fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!!

Haberin Devamı

Sevmiyor Sevmiyor macerasında sona gelindi. Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, Gerçek Alnıaçık, Su Kutlu, Mehmet Emin İnci, Berk Yaygın gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Seviyor Sevmiyor 28. bölüm fragmanıyla final yapacağını duyurdu. Eğlenceli sahneleriyle diziseverleri güldürmeyi başaran ancak son haftalarda Yiğit’in ölümcül hastalığı nedeniyle duygusal anlar yaşatan Seviyor Sevmiyor’un nasıl biteceği 12 Şubat Pazar günü belli olacak. Peki, yolları yıllar sonra kesişen Deniz ve Yiğit’in aşkı hüsranla mı sonlanacak? İşte, Seviyor Sevmiyor final fragmanı ve finale dair ilk detaylar!

Deniz’in arkasından gözyaşı dökmesini istemeyen Yiğit, bir plan hazırlar ve İrem’i de bu plana dahil eder. Plana göre; İrem ile berabermiş gibi davranacak, Deniz’in bunu öğrenmesini sağlayacaktır. Deniz, Yiğit’in kendisini aldattığı düşüncesiyle yıkılır. Ona en büyük destek ise yine Tuna’dan gelir. Deniz’in kendisini hırpalamasına dayanamayan Tuna, Yiğit’in hasta olduğunu açıklar.

Haberin Devamı

FİNAL ÖNCESİNDE NELER YAŞANDI?

Yiğit'in evlenmekten vazgeçmesine çok üzülen Deniz yine de ailesine ve çevresine karşı Yiğit'i savunmadan edemez. Bir yandan da Yiğit'in bu kararının nedenini araştırmaya başlar. Yiğit'i hastanede doktoruyla samimi bir şekilde görünce de şoke olur. Yiğit'in kendisini aldatacağına inanamaz. Ofistekilerin de yardımıyla olayın üzerine gider. Öte yandan bunu öğrenen Yiğit, Deniz'i kendisinden uzaklaştırmak için bu durumu kullanmaya başlar. Simya ve Tuna, aralarında yaşanan olaydan sonra ilk kez karşılaşırlar. Simya bu yaşananı İrem'in öğrenmesinden korkarken, Tuna Simya'yla daha da yakınlaşma peşindedir.

 

BAKMADAN GEÇME!