Seversin 4. son bölümde Asya ve Tolga'nın karavandaki görüntüsü şoke etti! İşte Seversin son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Seversin 4. son bölümde Asya ve Tolganın karavandaki görüntüsü şoke etti İşte Seversin son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 03:57

Seversin 4. bölüm izleme ekranı, son bölümün ardından internetten yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yaz ekranına damga vuran dizisi Seversin 22 Haziran Çarşamba akşamı seyirci ile buluştu. Dizinin bu haftaki bölümünde Asya'nın üzerine atılan iftiradan aklanması için Tolga'nın çaba göstermesi dikkat çekerken, ikili arasında buzların erimesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Final anında ise göle düşen Asya ve Tolga'nın karavanda kıyafet değiştirdikleri sırada aileye yakalanması ekranlara damga vurdu. İşte, Seversin son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Seversin son bölüm tek parça yayınlandı. Sürpriz bir şekilde karşılaşarak, dönüşü olmayan bir yola giren Asya ve oyuncu Tolga Tuna’nın hikayesini anlatan Seversin'in bu çarşamba yayınlanan 4. bölümünde Asya, Selçuk’un karısının açıklamaları ve Ferdi’nin kendisini kurtarmak için “Kadının söyledikleri doğrudur.” demesi işleri karıştırdı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında yapımcının Asya ve Tolga'nın magazincilere sevgili rolü oynamaları gerektiğini söylemesi dizide haftaya çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

SEVERSİN 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seversin 22 Haziran Çarşamba yayınlanan son bölümde Asya ve Tolga arasındaki buzlar erirken, beklenmeyen bir gelişme daha yaşanır!

Asya, Selçuk’un karısının açıklamaları ve Ferdi’nin kendisini kurtarmak için “Kadının söyledikleri doğrudur.” demesinden sonra çok zor durumda kalır. Asya’yı asıl hayal kırıklığına uğratan ise ailesinin kendisine değil, üzerine atılan iftiraya inanması olacaktır.

Haberin Devamı

Tolga ise bu dönemde Asya’nın yanında durur ve Asya’nın haklı olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapar. Fakat işi o kadar da kolay olmayacaktır. Tolga'nın, sadece Asya’nın değil, dizinin çekimlerinin rahat ilerleyebilmesi için Kadir’in de güvenini kazanması gerekmektedir.

SEVERSİN 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Seversin 5. Bölüm Fragmanı yayında! Bahri, dizinin geleceği için Tolga ve Asya'ya sevgiliymiş gibi davranmalarını söyler. Ancak sevgililik oyunu beklenmedik bir duruma dönüşür. Kadir, bir an evvel düğün yapmaları için hazırlıklara başlar. Peki Tolga bu oyunun içinden nasıl çıkacak?

Seversin yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!