Seversin 2. son bölüme Tolga'nın diziden kovulması damga vurdu! İşte Seversin son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Seversin 2. son bölüme Tolganın diziden kovulması damga vurdu İşte Seversin son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2022 03:22

Seversin son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları sevenleri ile buluşan Seversin dizisinin 8 Haziran tarihli 2. son bölümünde Asya dizide oynamayı kabul ederken, Tolga'nın Asya'yı bu işten bir an evvel uzaklaştırmak için kurduğu tuzak dikkat çekti. Tolga'nın kurduğu planın ortaya çıkmasıyla diziden atılması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Seversin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Seversin 2. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Seversin 2. son bölüm tek parça yayınlandı. Birbirine zıt iki kutupta iki gencin (Asya ve Tolga) kesişen yolları ve bu süreçte yaşanan eğlenceli ve romantik hikayeyi izleyicilerle paylaşan Kanal D'ni yaz aylarına damgasını vurmaya hazırlanan dizisi Seversin çarşamba akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizide bu hafta Asya ve Tolga'nın dizi çekimlerine başlaması eğlenceli anları ekranlara getirirken, Asya'yı dizide istemeyen Tolga'nın kurduğu tuzağın video ile kayda alınması şoke etti. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Yapımcı tarafından kovulan Tolga'nın Asya'ya kendisini affettirmeye çalışması haftaya dizide komik anların yaşanacağının sinyallerini verdi.

SEVERSİN 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Seversin 8 Haziran Çarşamba yayınlanan son bölümde Asya, dizide oynama teklifini reddeder. Selin ve Suzan meseleye el koyup Nazlı'yı kendi taraflarına çekince Nazlı, Asya'yı dizide oynaması için ikna eder.

Şerife de kızlarının arkasında duracaktır. Kadir, Asya'nın bu kararına çok bozulsa da elinden bir şey gelmez.

Asya bütün pürüzleri atlatarak oyunculuğa başlar ama onu bekleyen asıl tehlike Tolga Tuna'dır. Tolga, Asya'nın başarılı olamayacağına inandığından onu bu işten bir an evvel uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Set ortamı Tolga'nın küçüklüğünden beri aşina olduğu bir şeyken Asya sudan çıkmış balık gibidir. Ama Tolga bunu fırsat bilip Asya'yı ezerek dizi setinin tek starı olmaya çalışırken, Asya'yı küçümsemesinin bedelini ağır ödeyecektir.

SEVERSİN 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Seversin 3. Bölüm Fragmanı yayında! Tolga, Asya'ya kendini affettirmeye çalışıyor!

Yapımcı, Tolga'ya Asya ile arasını düzeltmesini şart koşar. Tolga kendince bir şeyler yapmaya çalışsa da işler hep sarpa sarmaktadır. Kadir ile kapıda denk gelen Tolga polislik olur. Ancak Asya ile arasını düzeltmeye kararlıdır.

Seversin yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!