Sevda'nın Bahçesi 3. yeni bölüm fragman: Sevda'yı gözyaşına boğan konuşma

Güncelleme Tarihi:

Sevdanın Bahçesi 3. yeni bölüm fragman: Sevdayı gözyaşına boğan konuşma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2017 12:49

Sevda'nın Bahçesi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının yeni sezon dizilerinden Sevda'nın Bahçesi'nin bu akşam ekrana gelecek olan Sevda'nın Bahçesi 3. bölümünde Aylin, Eray ve Sevda’yı bir araya getirecek bir akşam yemeği organize ediyor. Levent’in büyük sürprizi başta Sevda olmak üzere herkesi duygulandırıyor. İşte Sevda'nın Bahçesi yeni bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Sevda'nın Bahçesi yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen dizisi Sevda'nın Bahçesi yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Aylin’in sinsi planları bununla da sınırlı değildir. Eray’ın Sevda’ya olan ilgisini bilen Aylin, Eray ve Sevda’yı bir araya getirecek bir akşam yemeği organize eder. İşte, Sevda'nın Bahçesi yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Sevda ve Levent’in fotoğrafını gören Aylin, gizlice Sevda’nın peşine düşer. Sevda’nın hayatını, sırlarını araştırmaya başlayan Aylin’in en büyük yardımcısı, aşığı avukat Hakan’dır.

Aylin’in sinsi planları bununla da sınırlı değildir. Eray’ın Sevda’ya olan ilgisini bilen Aylin, Eray ve Sevda’yı bir araya getirecek bir akşam yemeği organize eder. Bu durum Levent’in hiç hoşuna gitmez ve Levent bu yemeği iptal etmek için elinden geleni yapar. Sevda ve Levent yıllar sonra yine aynı sofradadır ama bu kez, birbirini yeni tanımaya başlayan iki yabancı gibi…

Haberin Devamı

Defne, okuldaki kariyer gününe Levent’i davet eder. Levent’in yoğun programı yüzünden kariyer gününe Eray katılır. Ancak Levent’in büyük sürprizi başta Sevda olmak üzere herkesi duygulandırır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aylin’in sahtekarlığına sessiz kalmak istemeyen Sevda, Aylin’le konuşmaya gittiğinde kötü bir sürprizle karşı karşıya kalır. Aylin, Sevda’yı sırrını ortaya çıkarmakla tehdit eder. Köşeye sıkışan Sevda, şimdi ne yapacaktır? Öte yandan Defne ve Levent baba kız olduklarını bilmeden yakınlık kurmaya başlar. Sevda onların bir arada olmasından çok rahatsızdır. İkisi de bu gerçeği öğrenmemelidir.

Eray, gün geçtikçe Sevda’dan daha fazla hoşlanmaktadır. Levent, en yakın arkadaşı Eray’ın Sevda’ya yakınlaşmasını engellemeye çalışır. Tolga Londra’ya geri dönecektir. Veda partisi restoranda yapılır. Defne’den hoşlanan Tolga, zamanla onun kalbini çalmaya çalışırken, veda partisine yaşanan olay ortalığı karıştırır.

BAKMADAN GEÇME!