Sevda Kuşun Kanadında 19. bölüm fragmanında silahlar çekiliyor

Güncelleme Tarihi:

Sevda Kuşun Kanadında 19. bölüm fragmanında silahlar çekiliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 12:36

Sevda Kuşun Kanadında yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan yeni fragman dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında bu akşam 19. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Ömer, Zafer’in adamı olan Solaklı’ya son darbeyi vurmaya hazırlanıyor. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, Sevda Kuşun Kanadında 19. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

Haberin Devamı

Sevda Kuşun Kanadında yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan yeni fragman dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında bu akşam 19. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Ömer, Zafer’in adamı olan Solaklı’ya son darbeyi vurmaya hazırlanıyor. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, Sevda Kuşun Kanadında 19. bölüm fragmanı ve daha fazlası!Sevda Kuşun Kanadında, 1970’li yılların Türkiye’sini evlere taşımaya devam ediyor. Tarihi sahneleriyle dönem dizisi severlerin ilgisini çeken Sevda Kuşun Kanadında 19. bölüm fragmanıyla önemli ipuçları verdi. Dizinin bu akşam yeni bölümünde Ömer ve Asım’ın Zafer Erbay’a karşı verdikleri amansız mücadele devam ederken İbrahim Başkan, MTTB’nin tekrar açılması için uğraşacak. Peki, Ömer ve Asım’ı neler bekliyor? İbrahim Başkan zorlu mücadeleyi kazanabilecek mi? Sevda Kuşun Kanadında 19. bölüm 19. bölüm fragmanı, özeti ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bir kuşak hikayesi olarak adlandırılan Sevda Kuşun Kanadında’da da Asım’ın çetin mücadelesi sürüyor. Ömer, Zafer’in adamı olan Solaklı’ya son darbeyi vurmaya kararlıdır. Bu niyetini Cemil Ateş’e söyler ancak Ateş komiserin amacı ve kuracağı oyun başkadır.  Asım ise üniversitede çalışabilmek için girişimde bulunur. Milli sanayii ve yerli silah düşüncesini Erbakan Hoca ile  paylaşır. Ancak, Zafer bunu öğrenecek ve  bu işin peşini bırakmayacaktır. Ailesi dağılan Zafer kontrolünü korumak için çok çaba sarf eder. Bir yandan fabrikasında çıkan işçi greviyle uğraşırken bir yandan da kendine karşı oynanan oyunlarını iyi anlamaya ve karşı oyun kurmaya çalışır. Bunun için bazı infaz kararları vermesi gerekmektedir! İbrahim Başkan ise kapatılan MTTB’nin tekrar açılması için uğraşmaktadır. Savcı muhalefet eder. Buna rağmen İbrahim başkan pes etmez ve hukuk mücadelesini sürdürür. KONUSUUfuk Bayraktar, Yavuz Bingöl, Gürbey İleri, Müge Boz, Buse Varol ve Tolga Ortancıl gibi isimlerin yer aldığı Sevda Kuşun Kanadında, 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor.  Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşanan olayların bugüne şaşılacak derece benzediğini gösteriyor. Bu vesileyle ülkemizde gerçekleştirilmek istenen hain darbe kalkışmasının da köklerine iniyor ve olaylar, ilk paralel devlet yapılanması çalışmalarına da büyük ölçüde ışık tutacak sahnelerle birlikte akıyor …  

BAKMADAN GEÇME!