Sevda Kuşun Kanadında 13. bölüm fragmanında darbe planı

Güncelleme Tarihi:

Sevda Kuşun Kanadında 13. bölüm fragmanında darbe planı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 15:13

Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yeni bölüm fragmanındaki sahneler heyecan yarattı. 1970'li yıllarda yaşananları konu edinen cuma dizisi Sevda Kuşun Kanadında 13. bölümünde Amiral ile birlikte darbe planı yapan Zafer, bir taşla iki kuş vurma umuduyla hareket geçiyor. Babasının katil olduğunu düşündükçe kahrolan Tümay ise büyük bir ikilem yaşıyor. Sevda Kuşun Kanadında 13. bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde!

Haberin Devamı

Sevda Kuşun Kanadında yeni fragmanıyla bu hafta da heyecan dolu bir bölümle seyircisiyle buluşacağını duyurdu. Cuma günleri ekrana gelen dizi 13. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Türkiye’nin 1970’li yıllarını anlatan dizinin son bölümünde Zafer, babasının katilini öğrenmişti. Sevda Kuşun Kanadında 13. bölüm fragmanında ise babasının intikamı almak için Zafer Erbay’ı öldürmeye karar veren Arif’in mücadelesi ön plana çıkıyor. Ancak derin bağlantıları olan Zafer Erbay’ı alt etmek öyle kolay olmayacaktır. İşte Sevda Kuşun Kanadında 13. bölüm fragmanı!

Babasının intikamını almak için Zafer’in peşine düşen Arif, tehlikeli bir mücadelenin içerisine düşer. Sevdiği adam ve babası arasında kalan Tümay ise büyük bir ikilem içerisindedir. Babasının bir katil olduğu fikri onu kahretmektedir. Babasının Arif’le ilgili yaptığı konuşmalara şahit olan Tümay, duydukları karşısında yıkılsa da kötü olayların önüne geçmeye karar verir. Arif’in planlarından haberdar olan Zafer Erbay ise karşı hamleye hazırlık yapmaktadır. Can dostu Ömer ile birlikte harekete geçen Arif, Zafer’in kurduğu pusuya düşer. Peki Arif ve Ömer bu tuzaktan kurtulabilecek mi? Öte yandan Zafer’i yetiştiren Amiral de yeni bir darbe planı yapmaktadır. Bu darbenin 27 Mayısın devamı olacağını öğrenen Zafer, Mayısın devamı olacağından bahseder. Zafer aldığı haberden memnundur. Bu darbe ile hem solcuları hem de Arif'i ortadan amaçlayan Zafer, bu kirli iş için ise Arif’in canından çok sevdiği birini seçer.

Haberin Devamı

 

 

BAKMADAN GEÇME!