Seni Gidi Seni filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? Seni Gidi Seni filmi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Seni Gidi Seni filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler Seni Gidi Seni filmi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2022 12:31

Seni Gidi Seni filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 2018 yılında çekilen romantik komedi türündeki film ATV yayın akışı içerisinde yer alıyor. Seni Gidi Seni filminin yönetmen koltuğunda Sibel Tunç oturuyor. Peki, Seni Gidi Seni filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Seni Gidi Seni filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Sibel Tunç'un oturduğu Seni Gidi Seni filminde İstanbul'un eski semtlerinden Bayrampaşa'da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat'ın başına gelenler anlatılıyor.

SENİ GİDİ SENİ FİLMİ OYUNCULARI

Seni Gidi Seni filmi oyuncuları arasında Ahmet Kayakesen, Serdar Sezgin Güvenç, İlay Erkök, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Tuğçe Dural gibi isimler yer alıyor.

SENİ GİDİ SENİ FİLMİ KONUSU

İstanbul'un eski semtlerinden Bayrampaşa'da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıldığını öğrenen ikili, onu kurtarmak için işe koyulurlar ve bol aksiyonlu bir serüvene yelken açarlar.

BAKMADAN GEÇME!