Senden Önce ilk bölüm (1. bölüm) izleme ekranı | Senden Önce 1.bölüm sosyal medyaya damga vurdu... Merve'nin gizli sırrı ne? İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Senden Önce ilk bölüm (1. bölüm) izleme ekranı | Senden Önce 1.bölüm sosyal medyaya damga vurdu... Mervenin gizli sırrı ne İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2024 02:59

Senden Önce 1. bölüm izleme ekranı Kanal D üzerinden erişime açıldı. Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'yı buluşturan D Media imzalı Senden Önce 13 Şubat Salı günü izleyici karşısına çıktı. İki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatan dizinin 1. bölümünde Merve'nin geçmişindeki sır merak uyandırırken, Hakan'ın Sahra ile tanışması dikkat çekti. Dizinin final sahnesinde ise Merve ve Sahra'nın çocukluk arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Tüm bunların ardından Senden Önce yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Senden Önce ilk bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 2. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Senden Önce ilk bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Senden Önce 13 Şubat tarihinde ilk bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dizinin ilk bölümünde, Merve ile arasında her geçen gün daha da büyüyen bir uçurum olduğunu fark eden Hakan, eski mutlu günlere dönmek ve karısını kazanmak için her yolu denedi. Hakan'ın Sahra ile yakınlaşması dikkat çekerken, iki kadının yıllar önce birbirlerine ‘kimseye aşık olmayacağız’ sözü veren iki arkadaş olduğu ortaya çıktı. İşte, Senden Önce 1. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

SENDEN ÖNCE 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan ve Merve, 6 aylık evliliklerinin daha ilk dönemecinde büyük sorunlar yaşayan ama bütün bu sorunlara rağmen birbirlerine tutkuyla bağlı bir çifttir. Merve’nin son birkaç aydır dillendiremediği, Hakan’a açamadığı bir derdi vardır sadece. Ama Hakan ne kadar uğraşırsa uğraşsın, karısı Merve’yi konuşmaya, sorununu paylaşamaya ikna edemez. Hakan, iş seyahati için Ankara’ya gideceği sırada, havaalanında Sahra’yla karşılaşır. Ankara’da konaklayacağı otele vardığında onu bir sürpriz beklemektedir. Bir tesadüf eseri yolları kesişen Sahra ve Hakan aynı otelde, yan yana odalara rezervasyon yaptırmıştır. Fakat Merve’nin aldığı ani bir kararla bütün dengeler değişecektir.

Haberin Devamı

ENDEN ÖNCE 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Senden Önce 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Sahra, Merve'ye savaş açıyor!

Merve ve Sahra geçmişlerindeki tecrübelerinden dolayı birbirlerine girmişlerdir. Sahra, Merve'yi manipüle etmek için var gücüyle saldırır. Hakan'dan ayrılması için dil döker. Ancak Merve'den aldığı olumsuz yanıt Sahra'yı daha fazla hırslandırır.

Senden Önce yeni bölümleriyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!