Senden Bana Kalan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Senden Bana Kalan filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Senden Bana Kalan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler Senden Bana Kalan filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 17:01

Senden Bana Kalan filmi bu akşam televizyon ekranlarında yeniden izleyici karşısına çıkacak. Filmin yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz oturuyor. Senden Bana Kalan’da Özgür ve Elif arasında yaşananlar anlatılıyor. Peki, Senden Bana Kalan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Senden Bana Kalan filmi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Bu akşam ekrana gelecek Senden Bana Kalan da Ekin Koç, filmde büyükbabasından miras kalan ancak mirasa alabilmesi için vasiyetini yerine yetirmek zorunda kalan genç milyarderi (Özgür), Neslihan Atagül ise; kendisini kendi gibi kimsesiz çocuklara adamış bir genç kız olan ‘Elif’i canlandırıyor.

SENDEN BANA KALAN FİLMİ KONUSU

18 yaşına girdiği gün, dedesinden kalan mirası alabilmesi için yerine getirmesi gereken vasiyet gereği köy okulundan mezun olması gereken Özgür (Ekin Koç), geldiği köyde hayatının en büyük sırrı ve aşkıyla tanışacaktır. Elif (Neslihan Atagül), Özgür'ü geçmişi ve yeni geleceğiyle tanıştıracaktır. Ancak Elif'in de bir sırrı vardır. Elif ve Özgür'ün beraber geçireceği günler Özgür'ün mirasa değil geçmişine, hatıralarına, aşkına ve çocukluğuna uzandığı bir yıl olacaktır.

Haberin Devamı

SENDEN BANA KALAN FİLMİ OYUNCULARI

Senden Bana Kalan filmi oyuncuları arasında Ekin Koç, Neslihan Atagül, Zeynep Kankonde, Sabri Özmener, Wilma Elles, Tayfun Sav, Doğa Konakoğlu, Dila Pekdemir, Buğra Özmüldür, Silvyo Behmoaras, Gamze Pelin Gökçe gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!