Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Vedat ve Tahir yüzleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Vedat ve Tahir yüzleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2018 14:47

Sen Anlat Karadeniz son bölümü hafızalardaki yerini korurken yeni fragman yayınlandı. Dram yüklü sahnelerin ağırlıklı olduğu Sen Anlat Karadeniz'in 28 Mart tarihli son bölümünde Vedat'ın Yiğit'i almak istemesi Nefes'i kahretti, sevdiği kadının perişan hali Tahir'i derinden etkiledi. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanına ise Vedat- Tahir yüzleşmesi dikkat çekti. İşte Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle paylaşıldı. Vedat ve Tahir yüzleşmesinin merak uyandırdığı Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm fragmanına namlunun ucunda oluşuna dahi aldırmayan Vedat'ın sözleri damga vurdu. Peki aynı kadının seven iki adamın yüzleşmesi nasıl sona erecek? Tahir katil mi olacak? İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı!

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi, Tahir gemileri yaktı ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaştı. Vedat zulmedince boğazına sarılmaktaydı ama öz anası, abisi yapınca gitmekten başka çaresi kalmadı. Sen Anlat Karadeniz'in son bölüm final sahnesinde Vedat'ın oğlunu alacağını öğrenen Nefes adeta kendini kaybetti. Bu gelişmenin ardından yaşanacaklara dair ilk tüyo ise Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm fragmanıyla geldi. İşte son gelişmelerin kısa bir özeti ve yeni bölümden ilk görüntüler!

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Tahir gemileri yakar ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaşır. Vedat zulmedince boğazına sarılmaktadır ama öz anası, abisi yapınca gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Tahir'in daha fazla canı yanmasın diye buradan götürmek için ısrar ettiği Nefes'in ise aklını kurcalayan büyük bir soru vardır. Kaleli Konağı'nda, Asiye'nin grevi vardır. Asiye, kaynanasını ve kocasını cezalandırmak için ev işleri boykotuna gider. Ancak Mustafa'nın bütün ailesine bir sürprizi olacaktır. Vedat ise Truva atı misali kullandığı Berrak'la, şimdiye kadar ilmek ilmek hazırlandığı planını devreye sokar. Nefes'i derinden sarsacak büyük plan, nihayet başlamaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!