Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünde Tahir cezaevine mi girecek?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünde Tahir cezaevine mi girecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2018 11:06

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. 10 Ekim tarihinde yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz 25. bölümüne dair ipuçları veren fragmana kelepçe sahneleri damga vurdu. Akıllara Tahir'in cezaevine girebilme ihtimali geldi. Peki, yeni bölümde neler olacak? Tahir cezaevine mi girecek? İşte, Sen Anlat Karadeniz 25. bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Nefes ve Tahir’in türlü sınavlardan geçen aşkını konu edinen Sen Anlat Karadeniz, dün akşam 24. bölümüyle izleyici karşısına çıktı, yeni fragman da kısa sürede yayınlandı. Yeni görüntülerde kelepçe detayı dikkat çekti.

Vedat’ın Tahir tarafından şiddetli bir şekilde dövüldüğü fragmanda kelepçe sahnesi dikkat çekti. Fragmana damga vuran ise Saniye Ana’nın “Bana evlat acısı yaşattın, Rabbim sana da aynısını yaşatsın!” cümlesi oldu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karadeniz topraklarında çekilen dizinin son bölümünde Kaleli Ailesi’ndeki herkesin kurtulduğu ortaya çıktı. Asiye ve bebeği sağlıklıydı, Tahir ise çelik yelek giydiği için yara almamıştı. Tuzağı tutmayan Vedat, suçu Rüstem’e yükleyip kurtuldu. Mustafa ve Asiye ise polise verdikleri ifade de Vedat'dan bahsetmedi çünkü Mustafa’nın başka planları vardı. Saniye Anne'nin tavırları Nefes ve Tahir'in evi terk etmesine neden oldu. Finalde Mustafa'nın planı ortaya çıktı. Konuşma bahanesiyle Vedat'a tuzak kuran Mustafa, Vedat’ı bayıltarak arabanın bagajına koydu.

BAKMADAN GEÇME!