Sen Anlat Karadeniz'de Vedat'ın geçmişi şaşırttı - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadenizde Vedatın geçmişi şaşırttı - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 15:55

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı olaylı son gelişmelerin hemen ardından araştırılmaya başlandı. En son 30 Mayıs'ta izleyicilerle buluşan Sen Anlat Karadeniz dizisinde bir gerçek daha ortaya çıktı. Eyşan'ın geçmişine dair görüntüler, Vedat'ın davranışlarının nedenlerini de gözler önüne serdi. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz, dün akşam şaşırtıcı sahnelerden oluşan 19. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sen Anlat Karadeniz son bölümünde Deli Tahir'in, canını hiçe sayıp, çocuklarıyla Nefes'i kavuşturmasına engel olamayan Vedat, yine Yİğit'i kullandı. Finalde Tahir, Vedat'ın cezaevine girmesi için harekete geçti. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

VEDAT NEDEN BU KADAR KÖTÜ?

Vedat’ın babası olan amcası tarafından tecavüze uğradığı anlaşılan Eyşan, çocukluğunda yaşadığı bu acı olay sonrasında intihara kalkışmış ve onu kurtaran kişi de Vedat olmuştu. Psikopat bir adamın oğlu olduğu ortaya çıkan Vedat’ın davranışlarının nedeni de anlaşıldı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir çocuklarla eve gelince, Kaleli Konağı şenlenir. Yiğit'e kavuşan Nefes onun mutluluğunu yaşarken, bir yandan da kızı olduğunu bilmediği Ceylan'la çok tatlı bir ilişki kurmaya başlar. Cümbür cemaat çaylığa gidince, tüm problemlerini unutur, güzel bir hafta sonu yaşarlar. Kaleliler için her şey iyiye gidiyor gibi görünmektedir. Ancak Deli Tahir'in, canını hiçe sayıp, çocuklarıyla Nefes'i kavuşturmasına engel olamayan Vedat, Mercan'ın da uyanmasıyla hiç olmadığı kadar köşeye sıkışmış, hiç olmadığı kadar tehlikelidir. Köşeye sıkışmış bir Vedat ne kadar ileri gidebilir? Sonunda sabrı taşan Tahir, ne kadar delirebilir? Herkesin hayatını sonsuza kadar değiştirecek büyük restleşme nedir?

 

BAKMADAN GEÇME!