Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm yeni fragmanında İlayda Çevik göründü

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm yeni fragmanında İlayda Çevik göründü
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2018 12:31

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm yeni fragmanında olaylardan çok kadroya dahil olan yeni isim dikkat çekti. Daha önce Kara Gül dizisiyle tanınan İlayda Çevik'in rolünün detayları yarın akşam belli olacak. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı izleyicilerle buluştu. Bu akşam yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz 9. bölümüne dair önemli ipuçları veren 2. fragmanda yeni transfer ön plana çıktı. Daha önce Kara Gül dizisinin kadrosunda yer alan İlayda Çevik, kadroya katıldı. Peki yeni bölümde neler olacak? İlayda Çevik nasıl bir karaktere hayat verecek? İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanları!

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın kadrosunda yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü için 2 fragman yayınlandı. Dram yüklü sahnelerin ağırlıklı olduğu Sen Anlat Karadeniz’in 9. bölüm fragmanlarıyla birlikte önemli ipuçları geldi. İlk fragmanda Mustafa ve Tahir arasındaki kriz dikkat çekerken; 2. fragmanda kadroya dahil olan yeni ismin rolü merak konusu oldu.

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Sen Anlat Karadeniz’e sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce Kara Gül dizisinin kadrosunda yer alan İlayda Çevik, diziye katıldı. Karagül dizisinde babasının ölümüyle birlikte annesinin en büyük destekçisi Maya karakterine hayat veren İlayda Çevik, kocasından gördüğü şiddetten kaçan genç bir kadına hayat verecek.

Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm yeni fragmanında İlayda Çevik göründü

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nazar'ın onlara sıktığı mermi, Tahir'i yaralamasa da kalbinden vurdu. Nefes'in merminin önüne atlaması, bizim deli uşağı iyice çıldırttı. Bütün sülaleyi ayağa diker ve Mercan'ın intihar girişimiyle çalkalanan Karadeniz'in Nefes'e kucak açması için tedbirler aldı. Ama bu tedbirlerden bir tanesi, hem Tahir'in hem Nefes'in canını çok yaktı. Asiye var gücüyle Nefes'in ve Yiğit'in Karadeniz'e yerleşmesi için uğraşırken, Mustafa bir yandan kardeşine karşı duyduğu suçlulukla, bir yandan da yeni kurulan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla baş etmeye çalıştı. Tüm bu dertlerin arasında, Tahir'e vermek zorunda kaldığı bir söz, Mustafa'nın vicdan yükünü çok ama çok ağırlaştırdı. Vedat ise, bir yandan Kalelileri batırmak için uğraşırken, bir yandan ablası Mercan'ın intihara kalkışmasının öfkesiyle yanan Nazar'a gözünü dikti. Karısını ve oğlunu geri alabilmek için her fırsatı kullanmakta, Nefes'in üstüne tüm ağır silahlarıyla gitti. Finale ise Yiğit'in sözleri damga vurdu. Küçük çocuğun kendisini Vedat'a veren ismin Mustafa olduğunu söylemesi Tahir'i çıldırttı. 

BAKMADAN GEÇME!