Sen Anlat Karadeniz 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı... Yeni sezon o tarihte mi başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon 2. fragmanı yayınlandı... Yeni sezon o tarihte mi başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 16:32

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 2. sezonuna dair yeni görüntüler paylaşıldı. Yeni görüntülerde Tahir'in ardından Nefes ve Vedat'ın da denize birlikte atladığı görülüyor. Peki, haziran ayında sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon 2. fragmanı izleyicilerle buluştu. Her iki fragmana da Tahir’in elleri kolları halde denize atılan Tahir’in görüntüleri damga vurdu. Öte yandan Nefes'in Tahir'in ardından suya atlaması kafalarda soru işareti bıraktı. Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanıyla tarih araştırmaları da hız kazandı. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte, merak edilen detaylar...

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon tarihi için net bir açıklama yapılmadı ancak dizinin sezon finalinde Yiğit'in velayeti için görülen davanın 5 Eylül'e ertelenmişti. Bu nedene 2. sezonun 5 Eylül Çarşamba günü başlayabileceği öngörülüyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Haberin Devamı

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'in canını almak.

Deli Tahir ailesi ve sevdiği kadın arasında tercih yapabilecek midir? Tahir ve Nefes yanı başlarındaki Vedat tehlikesinden kurtulabilecekler midir? Yoksa Tahir ve Nefes'in sevda destanı, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacaktır?

 

BAKMADAN GEÇME!