Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Nefes için ölümcül plan

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Nefes için ölümcül plan
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 14:33

Sen Anlat Karadeniz dizisi kaldığı yerden devam ediyor. Dram ağırlıklı sahneleriyle ön plana çıkan Atv dizisi Sen Anlat Karadeniz 28 Mart Çarşamba akşamı 10. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Bu hafta Vedat ise Truva atı misali kullandığı Berrak'la, şimdiye kadar ilmek ilmek hazırlandığı planını devreye sokacak. İşte Sen Anlat Karadeniz 10. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dram sahneleri ağırlıklı olan Sen Anlat Karadeniz’in 10. bölüm fragmanında Nefes’in zehirlendiği anlar kafalarda soru işareti bıraktı. Öte yandan Tahir’in Nefes itirafı şok etkisi yarattı. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 10. bölüm fragmanı ve son gelişmeleri hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Sen Anlat Karadeniz 10. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. 28 Mart Çarşamba tarihli gelişmelere dair önemli ipuçları veren Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Veda tarafından kullanılan Berrak, Nefes’e korkunç bir oyun oynuyor. Kanına karışan Nefes’in fenalaştığı anlarda bir kez daha annesiyle karşı karşıya gelen Tahir, Saniye ve Asiye’ye aşk itirafında bulunuyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Nefes'in iyi niyetinden yararlanıp en yakın arkadaşı olma yolunda ilerleyen Berrak, amacına ulaşabilecek mi? İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abisinin ihanetini öğrenen Tahir, Karadeniz gibi köpürür. Yaşadığı büyük acıyla dalgalanırken, onu sakinleştiren tek şey, artık limanı bildiği Nefes'in "sana ihtiyacım var" demesi olacaktır. Nefes daha Mustafa'nın ihanetini sindiremeden, kendisi gibi bir şiddet mağduruyla karşılaşarak bir kez daha sarsılır. Sürmene'de çıkan dedikodulardan Osman Hoca'nın Nefes'e evini açtığını duyan bir kadın, kendisini medreseye atmıştır. Nefes, kendi acılarını bir yana bırakarak bu yaralı kuşu iyileştirmeye girişir. Ama bir yandan kabusları, bir yandan Vedat'ın Nazar üzerinden giriştiği merhamet oyunu, bir yandan köydeki dedikodular, Koca Karadeniz'e sığmaya çalışan minicik kadını iyice nefessiz bırakır. Nefes'in imtihanına bir de Saniye'nin büyük şiddeti eklenince, abisinin ve annesinin ihanetini sindiremeyen Tahir, bir kez daha kendini feda eder: "Bu topraklar bana memleket sana gurbet Nefes. Bırak gurbete düşen ben olayım!"

BAKMADAN GEÇME!