Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Selin Ciğerci kimdir Kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 21:56

'Bebek Okan' olarak sosyal medyada ünlenen ve geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası gündeme gelen Selin Ciğerci'nin kim olduğu son günlerde merak konusu oldu. Selin Ciğerci hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, internette Selin Ciğerci için araştırma yapıyor. Peki, Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında?

Haberin Devamı

Sosyal medyada söylediği sözler ve geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonu sonrası tanınan Selin Ciğerci son günlerde en çok konuşulan  isimlerden biri. Selin Ciğerci'nin nereli olduğunu ve yaşını merak eden vatandaşlar, Selin Ciğerci hakkında bilgi almak istiyor. İşte, Selin Ciğerci hakkında merak edilen detaylar...

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci’nin eski adı Okan’dı. DJ’lik yaparak hayatını sürdüren Selin Ciğerci’nin babası Ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir. Verdiği bir röportajda cinsiyet değiştirmek istediğini ve babasının ailesinin bunu istemediğini belirten Selin Ciğerci ameliyat parasını annesinden aldığı harçlıklar ile gerçekleştirdiğini belirtmişti.

Bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen Selin Ciğerci bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu söylemiş ancak isim vermemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!