Sefirin Kızı 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 20. bölüm özeti (21 Eylül 2020)

Güncelleme Tarihi:

Sefirin Kızı 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Sefirin Kızı 20. bölüm özeti (21 Eylül 2020)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2020 03:31

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merak konusu oldu. Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı Sefirin Kızı 21 Eylül Pazartesi akşamı 20. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Sefirin Kızı son bölümüne, Nare'nin Melek'i alıp memleketine gitmek istemesi damga vurdu. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı son bölümün ardından gözler Sefirin Kızı 21. yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, Sefirin Kızı 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Sefirin Kızı son bölüm özeti ve yeni bölümle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Sefirin Kızı dizisi Star TV'de 20. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dikkat çeken oyuncu kadrosuyla 2. sezon macerasına devam eden Sefirin Kızı 20. son bölümünde Gediz’in aşk itirafına Nare'nin verdiği cevap dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı. İşte, Sefirin Kızı son bölümde yaşananlar ve yeni bölümle ilgili merak edilenler.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gediz’in Nare’yi konaktan alıp götürdüğünü öğrenen Sancar deliye döner. O ikisini her yerde arar ama bulamaz. Nare ve Gediz nereye gitmişlerdir? Hem bu sorunun cevabı, hem de Nare’nin Gediz’in aşk itirafına verdiği cevap, hiç kimsenin beklemediği bir şeydir.

Haberin Devamı

Menekşe-Akın ittifakı zalim bir planla başlar. Alacakuş yavrusunun ardından uçup gitsin diye Melek’i kullanmaya karar verirler.

Bir çocuğun mutluluğu üzerine yapılan bu plan başarılı mı olacak, yoksa ayaklarına mı dolaşacak? Menekşe kazanacak mı, yoksa büyük bir kayıpla karşı karşıya mı kalacak?

Sancar ve Yahya ise Kahraman’ın oynadığı oyunu ortaya çıkarmak için planlarına devam ederler. Ama Kahraman’ın konakta olan biten her şeyden haberi olmaktadır. Kahraman’ın konaktaki kulağı kim?

BAKMADAN GEÇME!