Sefirin Kızı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Sancar Nare'yi kaçıranı öğreniyor! Sefirin Kızı son bölüm özeti

Güncelleme Tarihi:

Sefirin Kızı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Sancar Nareyi kaçıranı öğreniyor Sefirin Kızı son bölüm özeti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2020 03:26

Sefirin Kızı 19. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı. Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı 2. sezonu ile 7 Eylül Pazartesi akşamı ekranlara gelen Sefirin Kızı son bölümünde Nare'nin vurulması ve Sancar'ın onu konağa getirmesi heyecanlı anlar arasında yer aldı. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanında ise Sancar'ın Nare'yi kaçıran kişiyi öğrenmesi dikkat çekti. Tüm bu gelişmelerin ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Sefirin Kızı 19. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı 18. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Dikkat çeken oyuncu kadrosuyla 2. sezon macerasına başlayan Sefirin Kızı 19. yeni bölüm fragmanında Gediz'in Nare ile yaptığı konuşma heyecanlı anların sinyallerini verdi. İşte, Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı.

SEFİRİN KIZI 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sefirin Kızı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanından görüntüler;

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sancar yarasının ağırlığına rağmen Nare’nin peşine düşer. Nare ise Akın tarafından hapsedildiği kamarada, Sancar ölmesin diye dua etmektedir.

Kahraman’ın düzenlediği bir oyun yüzünden, Gediz Sancar’la Nare’nin başbaşa bir gün geçirdiklerine inanır, çok canı sıkılır. Ancak Elvan, dikkati sayesinde Nare’nin başına bir şey geldiğini anlar. Gediz bunu öğrenince, Nare’yi bulmak için canını dişini takar ama sürpriz bir şüpheli vardır; Yahya!

Haberin Devamı

Gediz Yahya’yı konuşturmaya çalışırken, Sancar Nare’ye ulaşmayı, Akın’ın ve birçok silahlı korumanın olduğu tekneye girmeyi başarır. Ama tekneden kaçmaya çalışırlarken Nare Sancar’ı hedef alan kurşunun önüne atlar ve Akın tarafından vurulur.

Şimdi ikisi de yaralı iki sevdalı, birbirlerine tutunup memlekete dönmek zorundadırlar. Memlekette ise onları, artık gemileri yakmış bir Gediz beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!