Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Sefirin Kızı sezon finalinde Sancar vuruluyor

Güncelleme Tarihi:

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Sefirin Kızı sezon finalinde Sancar vuruluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2020 13:42

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Sezon finaline dair ipuçları veren Sefirin Kızı 17. bölüm fragmanına Sancar'ın denize düşme görüntüleri damga vurdu. Sancar'ın gömleğindeki kan ise kafalarda soru işareti bıraktı. Melek ve Kavruk’u kim bulacak? Sancar vurulacak mı? İşte Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Corona virüsü nedeniyle verdiği ara ardından ekranlara geri dönen Sefirin Kızı dizisinin 15 Haziran tarihli yayınlanan bölümünde Akın'ı kaçırmaya çalışan Kahraman'ın planı korkunç bir kazaya neden olmuştu. Melek ve Kavruk’u kim bulacak?  Kahraman’la iş birliği yapan Akın, Nare'yi kaçıracak mı? İşte Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı ve son gelişmelerin kısa bir özeti...

Sefirin Kızı Son Bölümde neler oldu?

Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verdi. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktu. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif etti; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.
Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak gördü ve çok öfkelendi. İlk defa Nare’nin yanında durmadı. Hatta ona ihanet etmeyi göze aldı.
Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!