Savaşçı son bölümün ardından 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı son bölümün ardından 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 14:14

Savaşçı son bölüm sonrası 9. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Kılıç Timi savaşına kaldığı yerden devam ediyor. Savaşçı son bölümde yaşanan olaylar nedeniyle 9. bölüm fragmanını merakla bekleyen izleyiciler, Kılıç Timi'nin yapacaklarını görmek istiyor. Peki, Savaşçı 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Savaşçı son bölümde yaşanan etkileyici sahnelerin ardından 9. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Dizinin son bölümünde ekrana gelen kaçırılma sahnesi, Savaşçı 9. yeni bölüm fragmanını araştırma konusu yaptı. Peki, Savaşçı son bölüm sonrası 9. yeni bölm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merak edilen detaylar

Savaşçı son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kılıç Timi Mehmetçik için dünyaya meydan okumaya devam ediyor! Yüzbaşı Kağan Bozok ve komutasındaki Kılıç Timi Mehmetçiği hedef alan teröristlerin izini sürerken, Kopuz Albay cehennemden sağ kurtulan tek askerin yardımıyla bu katliamın sorumlularını belirlemeye çalışır. Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi, Mehmetçikler için bir kez daha görevde: şimdi ne yaparlarsa yapsınlar, bu katiller için Kılıç Timi’nin öfkesinden kurtulmak mümkün olmayacak.

Haberin Devamı

Kağan Bozok, verdiği sözü tutacaktır: “MERHAMET YOK, ACIMAK YOK!”

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok komutasındaki Kılıç Timi, bu defa Mehmetçikleri hedef alan terör örgütünün peşinde!

Yüzbaşı Kağan, yemin töreninden çıkan askerlerin bindiği otobüse yapılan bombalı eylemde Uzman Turgut ve kardeşi Cem’in akibetini öğrenmeye çalışırken, sonrasında gelişen olaylar çok daha büyük ve şeytani planı ortaya çıkarır: hedef bu kez Mehmetçiktir.

Ve Mehmetçik söz konusu olduğunda, Kılıç Timi dünyaya meydan okumayı göze alacaktır.

BAKMADAN GEÇME!