Savaşçı ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu...İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı ne zaman başlayacak Yayın tarihi belli oldu...İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2021 10:26

Savaşçı ne zaman başlayacak? sorusu, yanıt buldu. Uzun süredir tanıtım fragmanları ekranlarda dönen Savaşçı dizisinin yeni sezon tarihi açıklandı. Ediz Hun, Serhat Nalbantoğlu, Sarp Levendoğlu, Tamer Karadağlı gibi birbirinden usta isimleri kadrosuna dahil eden Savaşçı nisan ayında kaldığı yerden devam edecek. İlk olarak 2017 yılında izleyici karşısına çıkan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Savaşçı uzun bir süredir ekran macerasına ara vermişti. Peki, Savaşçı ne zaman yayınlanacak? İşte, Savaşçı yeni sezon yayın tarihi ve yeni oyuncu kadrosu ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Uzun süredir ekrana dönmesi beklenen Savaşçı dizisinin ekranlara döneceği tarih belli oldu. Tamer Karadağlı ve Ediz Hun gibi deneyimli isimleri kadrosuna katan Savaşçı dizisi 5. sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Fox Tv yayın akışına göre, Savaşçı 10 Nisan Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak. 

SAVAŞÇI DİZİSİNİN YENİ SEZON KADROSUNDA KİMLER VAR?

“Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!